2777
2789
عنوان

دوباره عاشق شدین؟لطفا فقط با انرژی مثبت بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 68 پست
ازین عشقای الکی و دوروزه آره😂😂😂 هرهفته عاشق یکی میشدم دوران هنرستان هرکیو تو ایستگاه اتوبوس از م ...

واای منم تو دوران راهنمایی اینطوری بودم😂😂😂😂حتی عاشق بازیگرا هم میشدم چقدم نقشه میکشیدم برا رسیدن بهشون😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو اون سن همش عاشق پسرای بزرگتر میشدم😂البته دلیل اینکه این تاپبکو زدم بخاطر اینه خب اونا عشق نی ...

اره ولی خب واسه همونم تو اون سن خیلی گریه کردم دوسالم به فکرش بودم تا فراموش شد😑مرسی عزیزم😻😻🌹

آره سخته روزای بدیو پشت سر میذاری ب هرحال دل کندن از کسی ک عاشقش بودی و ب خاطرش از خیلی چیزات گذشتی ...

خداروشکر که موفق شدی همه شو پشت سر بزاری و حالتو عالی کنی.وای اون لحظه خیلیی شیرینه برام دلم میخاد تجربش کنم

ولی بعدهنرستان واقعا عاشق شدم تا ۳_۴ سال ولی یه طرفه بود و به طرف هم نگفتم 

هرشب کارم گریه بود و یواشکی نگاش میکردم و ذوق میکردم که دیگه ازدواج کرد😭

ولی الآن خیلی خوشحالم ک بهش نرسیدم😂😂😂

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

اخه پسر با دختر فرق میکنه واسه دختر سخت تره و عشق واقعی باشه سخت تره اما خب منم موافقم نشد نداره بشر ...

شما دخترا عاطفی ترین دیگه ولی کسی رو که می خواد بره بزار بره زندانی کردنش فایده نداره

ممنون عزیزم،ب زودی تجربه میکنی چون از ته دلت میخوای

خیلی ممنونم عزیرم❤❤خیلی دلم میگیره وقتی میبینم چقد زود رفت بادختره و همه ی کارایی که براش کردمو یادش رفت و چقد راحت خوشه...همش میگم کاش یروز برگزده و اینبار اون التماس منو بکنه میدونم کینه و نفرین خوب نیس همین الانم تقاص داده و دیدمش دلم واقعا سوخته براش... اما اگه اینطورم نشه اون روزی که به اون چیزی که میخام برسم دیگه اینا برام مهم نمیشه

خیلی ممنونم عزیرم❤❤خیلی دلم میگیره وقتی میبینم چقد زود رفت بادختره و همه ی کارایی که براش کردمو یادش ...

کسی ک ی بار خیانت کرد بازم میکنه دلت برا خودت بسوزه ک اون خیانت کرد با وجود اینکه تورو در کنارش داشت برامنم دقیقا همین اتفاق افتاد ولی اگه بخوای برگردی کل زندگیتو باختی اولاش سخته ولی تحمل کن راستش ما دخترا همیشه چوب دل مهربونمونو میخوریم