سلام دوستای گلم.اول میخوام اگه امکانش هست از چیزای متفی شکست و..صحبت نکنیم چون خیلی سعی کردم حالمو خوب کنم میترسم حالم بد شه.و دوم اینکه😍:ایا برای بار دوم وقتی که فک میکردین دیگه همه چی تمومه و عاشق نمیشین عشق دروغه و...عاشق شدین و حالتون عالی شده؟اگه اره ممنون میشم تعریف کنین چون به شنیدن این تجربیات نیاز دارم فقط اگه میشه جاهای ناراحایشو خیلی نگیم😅
اوووف انقد ناراحت بودم فک میکردم دنیا به اخر رسیده تا رلمو دیدمو دلم رفت براش ۶ ماه دلم پیشش بود بعد ۶ ماه بهش گفتم الان ۷ ماهه باهمیم واقعا خوشحالم پیداش کردم
والا عشق اول یچیز دیگس . من هنوز با اینکه اون بچه داره و منم سوه م کردم گاهی ی چک میکنم پیجشو البته با پیج فیک. تو خیتبونم دیدنی اخم میکنم بهش اما اون زل میزنه بهم. من عاشقش بودم ولی اون فقط حس میکرد دوس پسرمه
میشه بگی عشق اولتونم واقعی بود نه ازاین ببخشید چرت و پرتا که اسمشو میزارن عشق.قوی بود اما قوی ترشو تجربه کردین؟اون شخص کامل یادتون رفته؟هرقسمتو دوس نداری جواب نده عزیزم اگه اذیتت میکنه
آررررره ، میگن هیچی عشق اول نمیشه همش الکیهههه عشق بعدیش خیلی هم خوبهههه بالاخره تجربه کسب شده بهتره . برای که تجربه خوبی بود الانم دو ساله با کسی هستم که تو این مدت حتی یکبار هم باهم دعوا و بحث نکردیم بعضی موقع انقدر همه چی ارومه میگم بیا دعوا کنیم تنوع بشه 😂
یکی امد که هر روز بیشتر عاشقش میشم هر لحاظه تو فکرشم وقتی چشامو میبندم میبینمش عاشق نگاهشم عاشق حرف زدنش هر شب با فکر اون میخوابم تنها دلیل خنده هامه واقعا اگه اون نبود منم دیگه نبودم یه دختر بی روح و بی احساس بودم امد و احساساتمو بهم برگردوند