2777
2789
عنوان

بعد از یک سال به راننده پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 58250 بازدید | 236 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها تنها حرفی که زد همین بود  یعنی کلا بعد از یک سالم خودشو مقصر نمیدونست

کسیکه تواوج ماجرا اون حرفو زده معلومه عزیزم الانم نظرش همینه. 

بنظرمن بهش بگو من بخاطرخدا رضایت دادم گمان نکنید چون مقصرنبودید و لایق بخشش بودید اینکارو کردم.بگو من بخاطراین رضایت ازهمه سرزنش شنیدم.ولی شما حتی وجدان نداشتین که تشکرکنین. و دیگه تمام. این ادمی که دیدم ارزش نداره بیستر باهاش همصحبت شد

دیگه متاسفم وقتی رضایت دادین فانونا هیچ کاری نباید باهاش داشته باشین حالا شانس شما به ادم بدطینت ...

من اصلا اصلا قصد دیه گرفتن نداشتمو ندارم 

یک ریالشم تو زندگیم نمیخواستم 

حرف من چیز دیگه ای بود

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

😭  بچه ی دیگه ای هم داشتن؟

آره عموم‌سه تا دختر دیگه داشت این دختر چهارمش بود 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
آخی  آره آدم نباید به کسایی که لیاقت ندارن محبت کنه ولی وقتی دیگه کار خوب میکنه نبایدتوقع داشت ...

دقیقا من از هیچ احد الناسی توقع ندارم الان خواهر شوهرام زنگ زدم عید رو به شوهرم تبریک گفتن و به من نگفتن بعد شوهر من  رفت در خونشون ۱۰۰ هزار عیدی داد و برگشت من کسیم ک امتحان فقه یک ترممو ندادم چون خواهر شوهرم تو خونه من بچه سقط میکرد یا اون یکی رو سر بارداریش من دکتر و سونو میبردم وولی عین خیالم نیومد 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟