2777
2789
عنوان

بعد از یک سال به راننده پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 58245 بازدید | 236 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوشتم دخترم هنوز راه نمیره و من از شما دلگیرم که یکبارم احوال ما رو نپرسیدی 

گفت من میخواستم زنگ بزنم بهتون  ولی گفتم شاید یاداوری گذشته حالتونوبد کنه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

نوشتم دخترم هنوز راه نمیره و من از شما دلگیرم که یکبارم احوال ما رو نپرسیدی  گفت من میخواستم ز ...

خب

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

شما كه كاربر قديمي هستي

كاش زودتر مطالب و ماجرا رو مينوشتي

و زودتر واسمون كپي ميكردي

الان من واقعا تپش قلب گرفتم

چون از روز اول پيگير شما و دخترتون بودم

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  
نوشتم دخترم هنوز راه نمیره و من از شما دلگیرم که یکبارم احوال ما رو نپرسیدی  گفت من میخواستم ز ...

گلمهر خانم دکتر یاسمین خانم چیزی در مورد راه نرفتنشون نمیگن؟

به ظاهرتون که می رسه هزارتا عمل زیبایی میکنین تا به چشم بیاین.اما تا صحبت از اخلاق که میشه میگید من همینیم که هستم؟؟؟  درسته ظاهر خیلی مهمه اما قبل ظاهرمون کمی هم به زیبایی باطنمون ارزش قایل باشیم.
شما كه كاربر قديمي هستي كاش زودتر مطالب و ماجرا رو مينوشتي و زودتر واسمون كپي ميكردي الان من واقع ...

اتفاق بدی ک نیوفتاده تپش قلب بگیری فقط پیام داده همین۸

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

عزیزم خدا به دلت صبر و آرامش و به دخترت سلامتی بده برای سلامتی دخترت صلوات فرستادم

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍

ایشالا به زودی زود دختر گلت راه میره و دلت شاد میشه و جواب بخششتو میگیری عزیزم فقط خود خدا و بس

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍