2777
2789
سلام عیدتون مبارک هفته 35 هستم ...یه چند تا سوال دارم لطفا جواب بدین 1-روی شکمم جوش های قرمز ریز زده وقتی میخوارونم خیییییییلی میسوزه چی به شکمم باید بزنم قبلا روغن زیتون میزدم ولی الان خیلی گرم شده ...یه کرم خوب برای ترک شکم معرفی کنید 2-توی ماه اخر باید چیا بخورم که دخترم وزن بگیره 3-تو رو خدا بهم بگین توی این ماه اخر باید چیکار کنم ...میخوام زایمانم طبیعی باشه ...چه کارهایی باید انجام بدم ...
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشین جون وزنش کم باشه که بهتره واسه طبیعی
بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
فکر نکنم عزیزم من برای جلوگیری میزنم البته من پریم استفاده میکنم حالا نمیدونم برای از بین بردن ترک هم خوبه یا نه
***الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم***
یاس جان الان مشکلم فعلا جوشام هست ...به نظرت برای جوشهای ریزم خوبه ؟
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من شکمم خیلی ترک خورده روغن زیتونم میزدم امابی فایده بودراهی واسه درست شدنش نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
عزیزم به نظر من از دکترت حتما بپرس دلیل جوشها رو ممکنه مهم باشه و سر خود چیزی بهشون نزن منم چند تا جوش ریز داشتم البته خارش نداشت دکترم گفت مهم نیست ولی برای پوست شکمم چون زیاد می خواره یه کرم داد
نوشین جون من شنیدم ماه آخر اگه پیاده روی داشته باشی زایمان راحتی خواهی داشت چیزهای سرد مثل عرق بیدکاسنی هم زیاد بخور که بچه ات ایشالا زردی نداشته باشه
اگر ترک بزنه که دیگه خوب نمیشه. البته بهد از زایمان جاش به رنگ سفید میمونه. من چون پوستم سفیده اصلا زیاد معلوم نیست. این جوشها هم تو ماه اخر پیش میاد.اصلا نخارونشون چون زیاد میشه. به دکترت بگی راه درمانشو بهت میگه.هر چیزی رو نمال روش
سولی با همیم