2777
2789
عنوان

خونریزی قهوه ای در هفته دهم

5942 بازدید | 49 پست

سلام دوستان توروخدا کمکم کنین امروز آخرین روز هفته دهم طبق سونوگرافیمه صبح لکه بینی قهوه ای داشتم ولی از ظهر بیشترشده به حدی که کمی تو دستشویی ازم خون رفت که رنگش قهوه ای بود توش لخته نیس ولی رگه های قهوه ای مایل به سیاه توش هس

به دکترم ز زدم ج نداد همه جا تعطیله بیمارستانم دوباری رفتم کسی پاسخگو نبود گفتم پنجم فروردین برم تااونموقع نمیتونم صبر کنم دارم دیوونه میشم  کسی اینوری بوده که بچش سالم مونده باشه

استرس نداشته باش دوست من از اول تاآخر بارداریش خونریزی داشت الان بچش سالمه سالمه یازده ماهشه نترس فقط استراحت کن گرمی هم نخور 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بیمارستان یه متخصص زنان بود با دادو فریاد گف برو هروق به خونریزی افتادی بیا سقطش کنم حرفاش مث خوره افتاده بجونم حال روحیم اصلا خوب نیس اگه کسی انلاینه کمکم کنه 😢😢😢😳😳😳

استرس نداشته باش دوست من از اول تاآخر بارداریش خونریزی داشت الان بچش سالمه سالمه یازده ماهشه نترس فق ...

خدا حفظت کنه عزیزم خیالم راحت شد دوستت قرصی چیزی مصرف میکرد یا فقط استراحت؟؟

ممنون که ج دادی عزیزم آخه شیاف ندارم فقط قرص داشتم دوتا خوردم تو روخدا خوب میشم ینی؟

قرص چی خوردی؟باید شیاف بزاری عزیزم تاصبح تکون نخور زیاد صب حتما شیاف پروژستون تهیه کن هرروز ی الی دوتا بزار خارجی باشه بهتره .اره من خونریزی  کردم باشیاف خارجی  قط شد یک ماه استراحت داشتم الانم دخترم بغلمع😄

نسل هفتاد وشصت ،تنها نسلی ان ک نمردن ولی زندگیم نکردن...
خدا حفظت کنه عزیزم خیالم راحت شد دوستت قرصی چیزی مصرف میکرد یا فقط استراحت؟؟

استراحت البته دکترم رفت فک کنم شیاف پروژسترون میذاشت توم استراحت کن انشالله چیزی نیست 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
چشم عزیزم خداکنه ج بده شیاف ینی بدون تجویز پزشک مشکلی نداره؟؟

اگه ب دکتر دسترسی داری ازاش بپرس ولی همین حرف منو میزنه منتها شیاف ایرانی میگه بخر ولی توخارجی بخر نزار ب خونریزی بیفتی

نسل هفتاد وشصت ،تنها نسلی ان ک نمردن ولی زندگیم نکردن...
قلبشو دیدی؟ 

قلبشو هفته ششم باسونوی واژینال دیدن ولی دو روز بعدش سونوی شکمی کردن نتونس تشخیص بده گف ده روز بعدش برم منم چون میترسیدم نرفتم حالا هفته دهم تموم کردم فردا اولین روز هفته یازدهمه