2777
2789

چطوری؟چکار کردین؟مشاور اگه رفتین چی گفت بهتون؟کمکم کنین خواهش میکنم.🙏🏻😔

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باور کن همیشه همیشه یه زخم گوشه قلب وذهن ادم هست گاهی اوقات چنان دردناک میشه که دلت مرگ میخواد هیچوق ...

یاد ریواس افتادم ریوار جان

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بیخیال بابا بفکر خودت باش و پیشرفت کن . اون عنترم ولش کن . بزار انقد خوب باشی ک اون مدام بترسه از دستت بده

اصلا هم اویزونش نباش

بخدا هرچی محل سگ نذاری ب مرد جماعت بیشتر عطش داشتنتو دارن

ز گیتی دو کس را سپاس ؛ یکی حد شناس ... دیگری حق شناس
عزیزم بهار اومده انشاالله کرونا بره ریواسم میخوری بسلامتی وخوشی ،اونوقت که ریواس خوردی یاد ریوار کن

😘😘🌹🌹🌹

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

شوهر من داره جبران میکنه بهم ابراز علاقه میکنه خیلی،

ما عاشق هم بودیم😔اما موقع بارداری و زایمانم یه سالی بخاطر شغلش دور شدیم،هر یه ماه چهل روز میومد مرخصی و منم باردار بودم بهم توجه نمیکرد و غر میزدم،اونم خیلی راحت رفت سراغ دخترای دیگه...

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔
شوهر من وقت خیانت نداره چجور بعضی ها میرسن خیانت کنن

این چه حرفیه ربطی به وقت نداره کسی که ذاتش خرابه این کارو میکنه قدر پاک بودن شوهرتو بودن اسم شو کم بودن وقت نزار

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز