سلام من برا اولین بار لازانیا پختم لطفا بگین خوبه یا نه
سوسیس و قارچ و ادویه تفت دادم.ورقه های آبکش شده رو چیدم گف ظرف مواد زدم و پنیر ریخنم دوباره ورق و مواد و پنیر و ورق و پنیر و سس سفید گذاشتم تو فر.ولی قیافش یه جوریه خیلی سفیده.چقدر بذارم تو فر؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقدر گذاشتی؟ من معمولا نیم ساعت می ذارم بعد باید گریلتو روشن کنی یکم تا پنیرت طلایی بشه. البته من آون توستر دارم کلا حرارت پایین و بالا رو باهم روشن میکنم همزمان که میپزه طلاییم میشه
عزیزم بهتر هست که ته ظرف رو چرب کنی بعد سس کچاپ بزنی، لایه ی آخر که سس سفید رو میریزی روش رو با پنیر پیتزا بپوشون بزار پخت انجام بشه. آخر کار حرارت رو از بالا تنظیم کن که سطح لازانیا طلایی بشه😉🌹