2777
2789
عنوان

امروز رفتیم کوه + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 73 پست
کوه چه ربطی داره به کرونا؟؟؟؟؟؟؟؟

اره خب نه کوه و دشت رفتن ربطی به کرونا داره

نه خونه اقوام درجه یک 

نه روستاهای نزدیک شهر خودتون

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ديدي من ديگه نميام سايت بدون پوسيدم😅

😂😂😂😂الهی عزیزم منم والاا ازتنهایی مرردم از صبح تا شب تنهام 😑😑چه فایده بعضیا درحاال خوشگذرونی

خدایااا نی نیمو به خودت میسپارم سالم برسون به بغلم 😍😍🤰🤰🤱

ماهم رفتیم دیروز بیرون بعد از یه ماه.رفتیم کوه قدم زدیم و برگشتیم

خیلیا بودم همه با خیلی فاصله از هم نشسته بودم.خانواده بودن.

معلوم بود همه دق مرگ شدن خونه.و دید و بازدیدم که تعطیل بود .😅

اینجوری خوبه.نه تجمع بود نه الودگی منتقل میشه و نه دلمون میگیره.

انشاءالله به خیر بگذرونیم

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

منم بعد 3هفته قرنطینه با ماشین رفتیم بالای کوه ک فقط من و شوهرم و ابرها بودیم😑فکنکنم ایراد داشته باشه..جو ندین دیگه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
😂

قيافمون دقيقا اينجوري شده تو خونه

باز قبلا سركار ميكردم بهتر بود الان تا ٦ عيد توو خونم همش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چرا مبگن در خانه بمانید 😐  ما دلمون نمیخواد بریم کوه و دشت؟

چه ربطی داشت بازم؟

گفتن سفر مهمونی بازار خرید نرید کوه که کسی نیست اتفاقا منو همسرمم میخواستیم بریم 

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔