2777
2789

شوهرم برا من استوری چیزی میزاره برداشته گفته تو پرروش کردی

ازاونور بادختراش نشستن  شخصیت منو خراب کردن پیش شوهرم از هیکل تا قیافه تا همچی. بدمو گفتن

تا دخترشو بکنه تو چشم

اره من پررو میشم که زنشم ولی تو بیای زن پسرتو تخریب کنی که دخترت بیوفته تو چشم شماها پررو نیستین

امان از آدم پست

مادرشوهر منم یه زن لوس و عقده ایی که همش انگار دوساله ها قهر میکنه 

فکرکن چند روز پیش سرکه و آبلیمو میخورد میگفت پاکسازی بدنه .. بعد تعارف من وشوهرم نخوردیم گفتیم معدمون درد میگیره 

وای قهر کرد بشکنه دستم نمک نداره من باشم دیگه چیزی بهتون بگم و بعد که اومدیم خونه واتساب بلاک کرده بود 

کاراش عادت کردم فقط دوس دارم بدونم چی تو سرش میگذره که این کارارو میکنه اه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهر منم یه زن لوس و عقده ایی که همش انگار دوساله ها قهر میکنه فکرکن چند روز پیش سرکه و آبلیمو م ...

وای خیلی عقده ایی هستن چون شوهر دخترش بهش محبت نمیکنه مال من دنبال تخریب منه 

که بعد دخترش عزیز کنه اینا خیلی ادمهای پستی هستن

مادر شوهر توهم سم خالصه اینا روانین

هیچوقت مادر شوهر و خواهر شوهر دوست نمیشن

دیروز بهش زنگ زدم گفتم ۷ساله از خانواده اتون چه کوچیک چه بزرگ هرچی گفتن سکوت کردم ولی از امروز به بعد هرکس حرفی بزنه کم احترامی کنه جوابشو میدم میگه نکن تو که عاقلی گفتم نه دیگه صبرم لبریز شده

وای خیلی عقده ایی هستن چون شوهر دخترش بهش محبت نمیکنه مال من دنبال تخریب منه که بعد دخترش عزیز کنه ا ...

خاک بر سر بی وجودش

تورو خدا تا شوهرتو نابود نکرده ۲-۳ جلسه برید مشاوره

به شوهرت بگو جلو اونا قروبن صدقه نره

هایدشون کنه تو اینستا

دیروز بهش زنگ زدم گفتم ۷ساله از خانواده اتون چه کوچیک چه بزرگ هرچی گفتن سکوت کردم ولی از امروز به بع ...

جالبه به خودشون حق می دن که هر چی خواستن بگن بعد می گن تو عاقلی باید سکوت کنی تا ما هر بار بزنیم تو سرت! این چه عاقل بودنه!

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)