2777
2789
عنوان

امروز رفتیم کوه + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 73 پست
چرا ديگه تا ٢ روز قبل عيد من سركار بودم

فک کن مرخصی گرفتی😁تا ششم که چیزی نمونده ۴  روز 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن مرخصی گرفتی😁تا ششم که چیزی نمونده ۴  روز

خسته ميشم توو خونه😭😭😭

احساس مريض بودن بهم دست ميده

همين چندروزم ك خونه موندم توهم كرونا زدم

ديشب زنگ زدم ٤٠٣٠

گفتم من كرونا دارم😐😂😂

گفت علائمت چيه گفتم هيچي فقط سنگين شده نفسم

گفت مشكلتون فاقد علائم كروناس🙄

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم شهرای کوچیک همه هم دیگه رومیشناسن نیازبه اخباربی بی سی نیست که بهشون اعلام کنه😏😏

عزیزم همو میشناسن خب چ ربطی داره؟؟

خود بیماری تا 14 روز دوره کمون داره ینی خدایی نکرده شما اگ به هر دلیلی از جایی بگیری ناقلی ب خیلیا سرایت میکنه

اگ سیستم ایمنی بدنت بالا باشه طی 14 روز بدنت ویروس از بین میبره شما خوب میشی

ولی اونی ک ازت گرفته ممکنه خوب نشه

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

والا ما یه بار گفتم اومدیم باغمون همه ریختم سرم گفتم بابا ما باغمون کلا یه ساعت تا خونمون فاصله داره  سوار ماشین یه راست اومدیم اینجاخارج از روستاست فقط چندتا ویلا دوروبرمونه یکیش مال عممه که حتی ما اونجا هم نرفتیم بعد سال تحویل  کلا مایحتاجمونن تا 13با خودمون آوردیم چون این ورا مغازه نیس اونم چون تو محله ی کوفتیمون اینقدر پارازیت میندازن نمیشه ماهواره دید اومدیم اینجا حداقل با ماهواره سرمون گرم بشه ولی بازم میگفتن نباید از خونه دربیاین 

عزیزم همو میشناسن خب چ ربطی داره؟؟ خود بیماری تا 14 روز دوره کمون داره ینی خدایی نکرده شما اگ به هر ...

منظورم ازنظررفت وامد نیست الان تواستان ما دوتا شهرستان کلا ندارن ازاولین مریض استان بیشتراز۱۴روزمیگذره الان خیلی خیلی کم اینا بین شهرستانا رفت وامده ولی باتعطیلی کلی مشهدوتهرانی ریختن اینجا نتیجه اینا دیگه۱۴روزدیگه مشخص میشه

ملت ما کلا توافراط وتفریط هستن یه عده ریختن توبازارو...یه عده هم اینجوری عزیرم توبری بیابونی که آفت ...

چیزی که میشه اینه که بنزین باید بزنید حالا امروز نه فردا ...  این میشه رفتن به جای پر تردد

ممکنه ماشین خراب بشه 

ممکنه تصادف بشه 

دور از جون شما ممکنه واسه کسی پیش بیاد ولی شما هم بیرون باشی و ... 

تو خونه بمونیم

خروج غیر ضروری میشه این وضعیت کشور 

عزیزم شما سوال داشتی منم دیدم منطقی پرسیدید احساس کردم جدی میپرسی و جواب دادم 

بخدا من خرید ضروری خورد و خوراک رو محدود کردم حتی بیرون بردن زباله رو با تفکیک دقیق محدود کردم تا دیرتر و کمتر بیرون بریم باور کن غذای نونی نمی‌خوریم که کمتر حتی خرید بریم

هر چی رعایت نکنیم این چرخه طولانی تر میشه و سخت تر 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
خسته ميشم توو خونه😭😭😭 احساس مريض بودن بهم دست ميده همين چندروزم ك خونه موندم توهم كرونا زدم دي ...

به ما خودشون زنگ زدن امروز   

میخوان بزور بستری کنن😂😂😂

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
به ما خودشون زنگ زدن امروز     میخوان بزور بستری کنن😂😂😂

بيان بكنن تو گوني ببرنمون😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم شهرای کوچیک همه هم دیگه رومیشناسن نیازبه اخباربی بی سی نیست که بهشون اعلام کنه😏😏

دقیقا. داداش خودم پرسنل بیمارستانه هنوز یک مورد مثبت گزارش نکردن ربطی به اخبار هم نداره ما هم رفتیم خونه باغ بابام که حاشیه شهره نه بنزینی مصرف کردیم نه با کسی رفت و آمد کردیم حالا اونا که تا دیروز عکس مانتو خریداشونو میذاشتن سایت واسه من شدن عقل کل انگار فقط اونا می فهمن متاسفم واسشون 

خدایا مرا ببخش بخاطر همه درهایی که کوبیدمو خانه تو نبود