2777
2789
عنوان

در مراحل جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ماشین داره پژو با یه زمین و دولتی توحسابش و لوازم خونه همه اینا نصف میشه یا ن

اگر همه اینا بعد ازدواج با شما به دست اومده باشه با کار و تلاش یعنی ارث و دیه نباشه بله میرسه

و دیگر هیچ...

میگم طمع دوست داشتن من همیشه میخواستم یکی باشه تا دوستم داشته باشه ولی اینکارام رو می‌کنه بعدش آروم ...

برای دوست داشتن معمولا کلمه طمع رو به کار نمیبرند‌ طمع تو فارسی بیشتر برای مال و.. بکار میره. بار متفی داره.

با این اوصافی وه مهریت ۲۰ ملیون بوده فکر کنم خانوادت وضع مالی خوبی ندارند. چند سالته؟ فکر کن ببین اگه فردا روزی مثلا طلاق بکیری زندگیت چطوری میشه. بهتر از الان میشه یا نه؟ میتونی شوهرتو کنار یه زن دیگه ببینی؟ از پس مخارج خودت بر میای؟ توعملا هیچ چیزی جز ۲۰ ملیون مهریه بت نمیرسه چون مسلما شوهرت تقاضای طلاق نمیده. تو باید تقاضا بدی و نصف شدن اموال و... در کار نیست به هیچ وجه

نه شوهرم درخواست میده فقط کافیه شکایتشو پیش پدرش بکنم پدرش یه جورایی مثل حشمت فردوسه ازش میترسه

اسم اون 20 میلیون مهریه رو بیاری نه تنها طلاق نمیده بلکه اون بیست تومنم نمیده بعت اجازه ازدواج دومم خیلی راحت از دادگاه میگیره

نصف اموالم ندادی چون اموالش مال قبل عقدش با توعه

و دیگر هیچ...

برای دوست داشتن معمولا کلمه طمع رو به کار نمیبرند‌ طمع تو فارسی بیشتر برای مال و.. بکار میره. بار مت ...

برعکس وضع مالی ما خیلی عالیه ولی مذهبی هستیم همینم عامل بدبختی من شده

ملت بیایین کمک دارم نابود میشم

اگر طلاق میخوای که اسم اون بیست تومنو نیار و طلاقتو بگیر چون نمیده بهت و کلی اذیتت میکنه

ولی اگر دنبال پولی خیلی رک بهت میگم تو تمام راه هارو رو خودت بستی چیزی نمیتونی ازش بگیری جز اون بیست تومن که اونم کلی اذیت میکنه و نمیده هیچ طلاقتم نمیده

و دیگر هیچ...

برعکس وضع مالی ما خیلی عالیه ولی مذهبی هستیم همینم عامل بدبختی من شده

اخه مهریه ۲۰ ملیون از نظر من ضایع است. یا ادم به مهریه اعتقاد نداره که ۵ تا و ۱۴ تا سکه میگیره یا داره که درست و حسابی. اخه ۲۰ ملیون؟! خانوادت چرا اینکارو کردن اخه😥