2777
2789

شما چیا باهاشون کارمیکنید؟من حس میکنم پسرم پایه اش خیلی ضعیف شده،ازروزی که تعطیل شدن.تا موقعی که میرفت مدرسه عالی بود اما الان اصلا دل به درساش نمیده

عزیزم تعطیلی باعث افت دانش اموز شده 

من اموزگار مقطع ایتدایی هستم 

مرور درس و... 

تکرار نشانه ها 

و... 

باعث تقویت و ذهن خلاق فرزندت میشه 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پسزمنم عالی میخوندولی الان نه  باابنکه هردوزتکلیف مینویسه  ولی دیگ ازامروزبایدروروان ...

پسرمنم تادوشنبه معلمشون تکلیف میداد و درس میداد اما اون علاقه ای که قبلا داشت الان اصلا نداره باید بزور بنشونمش یه املا بگم بهش

پسرمنم تادوشنبه معلمشون تکلیف میداد و درس میداد اما اون علاقه ای که قبلا داشت الان اصلا نداره باید ب ...

تنهانیستی منم مثل شمام 

اصلادیگ علافه نداره تاقبلش جزوشاگردخوبای کلاس بود

منم ناراحتم پایه شون بجای اینکه قوی بشه بدترضعیف شده 

چاره ای نیس دیگ بایدساخت تامدارس باربشه 

بعدتومدرسه خیلی فرق داره تاتوخونه 

مثلاتوگروه اون سوال وک معام میپرسه قشنگ جواب میده من ک میپرسم فرارمیکنه جیغ دادفریادمیگ بلدنیستم خیلی اذیتم میکنه