2777
2789

بچه ها اینایی که دیر باردار شدین  یا اقدامی بودین مشکلتون چی بود؟؟؟چه کارهایی کردین حل شده ؟؟.چ کارهایی تو اون ماه انجام دادین باردار شدین ؟؟؟. از تجربیات قشنگتون میشه برام بگید...

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

والا همه کار کردم نشد که نشد که نشد😟😐

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹

من رفتم دکتر سنتی. تو دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران. حدود دوماه دارو مصرف کردم، سردی تخمدانم برطرف شد

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا همه کار کردم نشد که نشد که نشد😟😐

مثل من نمی‌دونم می‌خوام از تجربیاتتون استفاده کنم ببینم کی مشکلش شبیه کنه همون رو انجام بدم 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
من رفتم دکتر سنتی. تو دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران. حدود دوماه دارو مصرف کردم، سردی تخمدانم برطرف ش ...

چ جوری فهمیدین سردی دارید؟؟

https://t.me/joinchat/KtEwTRwQLDfWfTN3xOTDtQکانال باردار و اقدامیا

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
https://t.me/joinchat/KtEwTRwQLDfWfTN3xOTDtQکانال باردار و اقدامیا

نمیره داخل 

من ۶ رز مونده به پریودیم ترشحات ک رگه های خونی داشت و چسبناک بود داشتم امروز روز دومد که قرار بوده پری شم نشدم  و اینکه  جلوگیری طبیعی دادم سینه هام قسمت نوکش خیلی درد میکنه گاهی وقتا یه تیر خیلی کوچیکی تخمدانام میکشه ار موقع به خودم فشار میارم زیر دلم درد میکنه دکترم رفتم عفونت و بیماری رحم ندارم چیکار کنم بیبی گذاشتم منفی الانم لباس زیرم خونس ولی من دست زدم دیدم خون داره

نمیره داخل

داخل تلگرام ذخیرش کن وقتی ابی شد بزن روش بیا

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
من ۶ رز مونده به پریودیم ترشحات ک رگه های خونی داشت و چسبناک بود داشتم امروز روز دومد که قرار بوده پ ...

منم ۳ روز مونده بود به پریم سینه م درد وحشتناکی داشت ولی حالا که ۴ روز از پری میگذری خود به خود درد سینه م خیلی کمتر شود نمیدونم چشه

منم اولین اقداممه "همه علاعمم شبیه بارداریه همش حس میکنم باردارم"۴ روزه از پریم میگذره دیروز بی بی ز ...

منم علائم کامل حاملگی رو‌دارم موقع پری ولی پریود میشدم .به علائم نیست شاید زود زدی نمی‌دونم ممکنه بخاطر استرسم باشه دیر میان 

من یبار ۱۰ماه اقدام بودم نمیشد تنبلی شدید و گفتن نازایی ثانویه .همیشه زیر دلم سرد بود دست میزدی یخ .رحمم سرد بود ،کیسه آبگرم گذاشتم هر روز اون ماه که اینکار کردم باردار شدم 

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
من ۶ رز مونده به پریودیم ترشحات ک رگه های خونی داشت و چسبناک بود داشتم امروز روز دومد که قرار بوده پ ...

برو دکتر احتمالا تو‌آز و سونو مشخص میشه