2777
2789
عنوان

شیر زیاد مادر

1969 بازدید | 30 پست

سلام..خانوما

پسرم ۴۲ روزه س..شیر خیلی زیادی از سینه هام میاد که نمیتونه بخوره ..یا شیر تو گلوش میپره یا اینکه انقدر که مجبوره تندتند قورت بده بالا میاره😣

چند بار دوشیدم قبل خوردنش ولی فرقی نکرده و بیشتر شده😣

لطفا اگه راه حلی دارید بگید هم بچه م خیلی ذاره اذیت میشه هم خودم

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

دوتا انگشتتو بزار دور هاله سینه ات موقع شیرخوردن

ایتجوری از جهش شیر کم میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا انگشتتو بزار دور هاله سینه ات موقع شیرخوردن ایتجوری از جهش شیر کم میشه

میذارم عزیزم ولی باعث میشه سینه از دهن بچه دربیاد و گریه میکنه😣

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
میذارم عزیزم ولی باعث میشه سینه از دهن بچه دربیاد و گریه میکنه😣

نه انقدر پایین عزیزم

دستتو بالاتر بگیر فقط هم یه کم فشار بده بیرون نکش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تو شیشه شیر بریز بده

امروز دیگه به همین نتیجه رسیدم😔

ولی مامانم میگه شیشه بدی دیگه هیچوقت سینه تو نمیگیره

نه انقدر پایین عزیزم دستتو بالاتر بگیر فقط هم یه کم فشار بده بیرون نکش

خب بالاتر میگیرم باعث میشه با فشار بیشتر بیاد تو دهنش😭

امروز دیگه به همین نتیجه رسیدم😔 ولی مامانم میگه شیشه بدی دیگه هیچوقت سینه تو نمیگیره

نه اینکارو نکنیا

مامانت راست میگه

یه کم صبر کنی خود به خود درست میشه بچه بزرگ که میشه شیرت هم کم میشه

مهم اینه که شیر خودتو بخوره حالا یا از سینه یا از شیشه شیر. شیر خشک که نمیخوای بدی

میدونی چقدر معطلی داره؟ شیرو بدوشی بریزی تو شیشه

شیشه رو بدی بخوره خیلی سخته

رمز موفقیتت چیه من شیرم کمه....شیشه نده بهش 

هیچی بخدا...حتی خیلی وقتا غذام نمیخورم که کم شه😣

فکر میکنم بخاطر اینه که بچه زیاد مکیده

خب بالاتر میگیرم باعث میشه با فشار بیشتر بیاد تو دهنش😭

فکرنکنم باعث بیشتر بیشتر شیر بیادها🤔بچت رفلاکس نداره؟

نه اینکارو نکنیا مامانت راست میگه یه کم صبر کنی خود به خود درست میشه بچه بزرگ که میشه شیرت هم کم م ...

آخه خیلی داره اذیت میشه..الان نشستم یه دل سیر گریه کردم...دلم میسوزه برا بچه