2777
2789
عنوان

شاید غیر عادی باشه اما........😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 103 پست
اره عزیز من قرار نیست با چنتا فیلم شما رو ول کنه مطمن باش حسش هیییچ تغییری نمیکنه نسبت ب تو شما هم ...

با وجود دوتا بچه اما همیشه بخودم و موهام و ناخنام میرسم

عطر میزنم

نه چاقم ن لاغر قیافمم بی بی فیسه همش ۲۲ سالمه

این حساس بودنم داره میکشتم..

کاش یه درصد مثل شما میبودم

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن مردی ک از سن کم ماهواره و اینا دیده باشه و محدود نباشه این مساعل واسش عادی عادی هست

ولی اماااان از مردی ک محدودیت داشته باشه

فک میکنی چرا اینقدر ی سری مردای ایرانی چشماشون گشنه ست نسبت ب خارجیا

هرکس توانایی انجام کار اینترنتی داره بهم پیام بده💞
با وجود دوتا بچه اما همیشه بخودم و موهام و ناخنام میرسم عطر میزنم نه چاقم ن لاغر قیافمم بی بی فیسه ...

عزیزم رو اعتماد به نفس و حست کار کنی حل میشه ، باید باور

کنی از تمام اونها زیباتری ، متوجه شدی؟

برای در اوج بودن باید رویای پرواز داشت...
باور کن مردی ک از سن کم ماهواره و اینا دیده باشه و محدود نباشه این مساعل واسش عادی عادی هست ولی اما ...

اخ میگن مردا سیر مونی ندارن.عقلشون ب چشمشونه و تنوع طلبن..

نمیحام مقایسم کنه...اه کاش بیخیال بودم

من نامزدم میگه اگ محدودم کنی و دلت خوش باشه هیچ کاری نمیکنم هنر نکردی این ک ازاد باشم و هیچکاری نکن ...

بله عزیزم دقیقا ، نامزدتون حرف درستی میزنه

اخ میگن مردا سیر مونی ندارن.عقلشون ب چشمشونه و تنوع طلبن.. نمیحام مقایسم کنه...اه کاش بیخیال بودم

این حرفا رو از ناخداگاهِت بنداز دور !

واقعا؟؟؟ شوهر من از مجردیش جلو ماهواره بزرگ شده اما من نه.. از وقتی ازدواج کردیم جمع کرد  ام ...

ببين هر چي مرد محدودتر بشه حريص تر ميشه فكر ميكه چه خبره خانواده شوهر من شديدا مذهبي اند برادرشوهرم مياد خونمون يه جوري به فيلمهاي ماهواره نگاه ميكنن واسش خيلي عجيبه بعد برادر منكه جلو ماهواره است زن لخت هم نشون بده ماهواره اصلا سرش رو بلند نميكنه ببينه شوهر منم چون چشمش عادت كرده اصلا نگاه نميكنه خيلي عاديه تو كشورهاي ديكه كه از اول ازاد بودن زن كاملا لخت رو ببينند اصلا متوحه نميشن يعني با دقت و حريص نگاه نميكنند

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
این حرفا رو از ناخداگاهِت بنداز دور !

......لعنتی لعنتی.....

کاش لختی پختی نبودنننننن.

منم عاشق فیلم خارجیم اما از ترس صحنه هاش دان نمیکنم

یام دوبله میزنم🤯🤯🤯😭

اخ میگن مردا سیر مونی ندارن.عقلشون ب چشمشونه و تنوع طلبن.. نمیحام مقایسم کنه...اه کاش بیخیال بودم

متاسفانه نینی سایت جوریه هرکی شوهر خودش هرجور باشه همهی مردا رو همونجور حساب میکنه و ب همه همونجور مشاوره میده ۵ تا انگشت هییییچوقت مثل هم نیستن

هرکس توانایی انجام کار اینترنتی داره بهم پیام بده💞