بچه ها پلیس فتا ردش و پیدا کرده که با یه دختر اهل کازرون چت میکنه و عامل تحریک کننده اش اون دختره اس از طریق پلیس فتا کازرون پیگیر شدن تهدید ش کردن که باید با ما همکاری کنی و هر چی ما میگیم و باید بهش بگی الان دختره تهرانه همون شب که از خونه اومده بیرون سوار اتوبوس شده تو اتوبوس با یه پیرزنه دوست شده و دختره رفته خونه پیرزنه الانم قراره بره ترمینال بلیط بگیره برای کازرون ولی اگر ماشین نداشتن برای کازرون قراره دختره کازرونیه بهش بگه نرو خونه اون پیرزنه برو خونه مادر بزرگ من که البته ادرس خونه مادر منو بهش میدن گه بیاد پبش مادرم تا نگهش داره البته پدر و مادرش خاله اش وخواهر من الان تو ترمینالن تا اگر تونستن تو ترمینال بگیرنش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از دوست من ۵۰۰ هزار تومن هک کردن الان یه ساله پلیس فتا هیچ کاری نکرده
بعد می گن حواسش به همه چی هست
patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
خب اون خونای روی دیوار چی بوده؟طلاهارو کی برداشته؟دختره چرا این کارو کرده؟
در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍