2777
2789
عنوان

بارداری خانم چاق

11275 بازدید | 56 پست

بچه ها کسی تو اطرافتون بود ک باوزن بالا حامله بشه؟

من خیلی دوس دارم باردارشم ولی شوهرم میگه تو همینجوری گنده ای حامله شی گنده تر میشی همش مسخرم میکنه میگه بچه خفه میشه وسط اون همه چربی

ب نظرتون چیکارکنم؟

عاشق بچم

.../من ی زن چاق و سفید و خوشگلم که شوهرم عاشقمه/...26سالمه و  امیرم 31 سالشه که شده همه جونم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با 40کیلو اضافه وزن باردار شدم ولی اشتباه منو نکن خودتو حتما لاغر کن بعد بچه بیار بدنم نابود شده تواناییامو از دست دادم ده سال پیر شدم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

دختر عموم چاق بود .بچه دار نمیشد.دکتره به حالت تمسخر زد رو شکمش گفت اول چربی هاتو اب کن بعد بچه بچه کن.

اونم مصمم شد و عزمشو جزم کرد و به شدت خودشو لاغر کرد.بعد لاغری سریع بچه دار شد شکر خدا

من این دو بار اقدام کردم مث‌شما هم وزن دارم ،،،ولی واقعا مشکل سازه و اگه توی‌مدت بارداری رعایت کنین به نظر من مشکلی پیش نمیاد و تو اطرافمم زیاد دیدم که باردار شدن 

دوستان عزیزم اگه دوست دارین و از ته قلبتون راضی هستین برای تموم مادرایی که منتظر نینی هستن یه صلوات بفرستین که خدا دامنشونو مثل من سبز کنه به امید خدا 💐🌈❤️🙏
من با 40کیلو اضافه وزن باردار شدم ولی اشتباه منو نکن خودتو حتما لاغر کن بعد بچه بیار بدنم نابود شده ...

از چ نظر مثلا

.../من ی زن چاق و سفید و خوشگلم که شوهرم عاشقمه/...26سالمه و  امیرم 31 سالشه که شده همه جونم...!

دختر عموم چاق بود .بچه دار نمیشد.دکتره به حالت تمسخر زد رو شکمش گفت اول چربی هاتو اب کن بعد بچه بچه ...

شوهر منم همینو میگه 

من این دو بار اقدام کردم مث‌شما هم وزن دارم ،،،ولی واقعا مشکل سازه و اگه توی‌مدت بارداری رعایت کنین ...

چ مشکلی

وزنش رو نمیدونم ولی خیلی اضافه وزن داره. خب وزن زیاد تو راه رفتن سخته تنگی نفس میگیره وقتی سن باردار ...

من همینجوریم نفس تنگی دارم

از چ نظر مثلا

به شدت روی کمر و پاهام تاثیر بد گذاشت مرتب کمر درد و پا درد دارم تو این دوسال نتونستم درست و حسابی یک ربع کامل بچه امو بغل کنم بعد بارداری یکم چاقتر میشی از قیافه میوفتی من دیگهمثل سابق کارای خونمو نمیتونم انجام بدم چربی خونم به شدت بالا رفت دیابت موند روم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش