2777
2789
عنوان

کرونای لعنتی دلم میخواد زار بزنم

449 بازدید | 25 پست

پرم از حسای منفی،ترس،ناامیدی،نگرانی

چرا مردم رعایت نمیکنن؟چرا نمیترسن؟چرا نه به خودشون رحم میکنن نه به بقیه؟

توی این یکماه کارم شده خدا خدا کردن که نکنه یه مریضی چیزی پیش بیاد مجبور بشیم بریم دکتر!

حتی چکاپ ماهیانه دخترمم نشد برم اونوقت مردم بیخیال توی خرید آجیل و بازار گل و ...بودن الانم که توی جاده ها

خسته شدیم بخدا 

توی مغزم پراز فکر و خیاله .همش احساس میکنم سرفه دارم هی نگرانم که نکنه مبتلا بشم 😔😭توروخدا رعایت کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم واقع بین باش 

یه دکتری اومد تو تی وی حرف خوبی زد 

گفت همه باید بگیریم فقط نباید با هم بگیریم که سیستم بهداشتی جوابگو باشه .چون این ویروس از بین نمیره و همینجوری می مونه یا باید واکسنش بیاد یا باید آنقدر مردم بگیرن که بدنشون پادتن بسازه من اول فکر کردم چه حرف وحشتناکی زد ولی وقتی یه کلیپ دیدم از چهار نمودار قرنطینه که با هم مقایسه کرده بود فهمیدم باید قرنطینه باشه ولی نه به سفتی و سختی .

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
من میخوان برن دکتر معاینه بشم.دارم سکته میکنم از استری.خدا میدونه تا کی باید فکرو خیال کنم تا این شر ...

اگر مشکل و علامتی ندارین نباید ریسک کنین و برین توی محیط آلوده درمانگاه و بیمارستان

من و شوهرم که چند روزه دعوا داریم کی به دعوای بزرگ برسه خدا میدونه فقط غر میزنه حوصلم سررفته پاشین بریم روستا خونه مامانم میگم باید بمونیم خونه میگه همه بیرونن برو بیرون ببین چه خبره فقط تو خودت مسخره کردی نشستی تو خونه 😢

امشب میگفت بعد این مریضی هم هیچ جا نمیبرمتون بمونین تو خونه.چیکار کنم از دست این آدم بی فکر  😣

عضویت من سال ۹۲ بوده ولی کاربریم ترکیده😢

ایشالا هر چی جلوتر بریم ویروس ضعیفتر میشه و سبک بگیریم در حد آنفولانزا .فقط الان نباید برید بیرون تا میتونید نگیرید که از الان اوجشه 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
من و شوهرم که چند روزه دعوا داریم کی به دعوای بزرگ برسه خدا میدونه فقط غر میزنه حوصلم سررفته پاشین ب ...

بله درست میگه همسرتون متاسفانه خیلیا رعایت نمیکنن و بیرونن