2777
2789
عنوان

کرونای لعنتی دلم میخواد زار بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 25 پست
بله درست میگه همسرتون متاسفانه خیلیا رعایت نمیکنن و بیرونن

همون آدمای بی وجدان باعث شدن که مردایی مث شوهر منم وسوسه بشه من مشکل ریه دارم همینجوریش بوی قلیون و سیگار نفسمو بند میاره اگه بگیرم که مطمعنن زنده نمیمونم ولی شوهرم خودش زده به نفهمی هی میگه اونجام خونه است دیگه مگه میخوایم کجا بریم اله و بله😥

عضویت من سال ۹۲ بوده ولی کاربریم ترکیده😢
همون آدمای بی وجدان باعث شدن که مردایی مث شوهر منم وسوسه بشه من مشکل ریه دارم همینجوریش بوی قلیون و ...

منم متاسفانه ریه م خیلی حساسه بو تحریکش میکنه بوی دود عطر شوینده الکل و ...بخاطر همین خیلی نگرانم و رعایت میکنم اما دیدن بی تفاوتی و بیخیالی مردم واقعا عصبیم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم واقع بین باش  یه دکتری اومد تو تی وی حرف خوبی زد  گفت همه باید بگیریم فقط نبا ...

یعنی اگه همه بگیرن بعد یکی مثل من اگه دچارش بشم وبیمارستان بستری بشم یا تو خونه قرنطینه بشم کی باید به بچه برسه .؟هیچکس رو تواین شهر ندارم .خودمو شوهرمو بچم هستیم.خانوادم شهرستان دور هستند .

یعنی اگه همه بگیرن بعد یکی مثل من اگه دچارش بشم وبیمارستان بستری بشم یا تو خونه قرنطینه بشم کی باید ...

نمی‌دونم والا 

من همه ی اطرافیانم تو شهر خودمم ولی نمیتونم بچرو بزارم پیششون چون میترسم اونام بگیرن فقط نگرانم از همینه ولی دوستم گرفته بود می‌گفت بچه هایش سبک تر از خودش گرفتن.انقدر باید مراقب باشیم که یا تو اوج نگیریم یا حداقل زمانی باشه که داروش کشف شده باشه یا حداقل پرستارها خبره شده باشن

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
این دغدغه منم هست اینکه بچه هام چی میشن😔

بخدا از بس فکر کردم نفسم میگیره .قلبم درد میکنه .همسایه هامون همه رفتند مسافرت .اونها همه ی خانوادشون تو این شهره .فقط واحد ما تو ساختمون هستیم ..تمام واحدها رفتن .شوهرم میگه تو سخت میگیری .چیزی نمیشه .

نمی‌دونم والا  من همه ی اطرافیانم تو شهر خودمم ولی نمیتونم بچرو بزارم پیششون چون میترسم اونام ...

اگر کسی مبتلا بشه بقیه انقدر میترسن که قطعا قطع رابطه میکنن یعنی دیگه بچه و همسر اون طرفم عملا طرد میشن

بخدا از بس فکر کردم نفسم میگیره .قلبم درد میکنه .همسایه هامون همه رفتند مسافرت .اونها همه ی خانوادشو ...

نمیدونم واقعا کی مردم ایران میخوان یکم از مغزشون استفاده کنن.اینهمه گفتن خونه بمونین ولی خیلیا رفتن سفر!

اگر کسی مبتلا بشه بقیه انقدر میترسن که قطعا قطع رابطه میکنن یعنی دیگه بچه و همسر اون طرفم عملا طرد م ...

ولی یکی از فامیل هامون گرفت زن و بچه نگرفتن الان شوهره جداست زن و بچه پیش مادر دختره هستن .

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
درد غریبی دلتنگی و بیکسی .وافکار منفی .خدایا خودت به غریبها رحم کن .

خدا به هممون رحم کنه همه دلتنگیم همه تو مغزمون پر از فکر و خیاله.ما خانواده هامون پیشمونن اما یکماهه ندیدیمشون