2777
2789

پر از قضاوته.. و تمسخر

پر از پز وافاده. 

و اینکه همو درک نمی کنن قضاوت های غیرانسانی. 

ادمی که گناهی ازنظر مدیران اینجا انجام بده. حق نداره راهنمایی بخواد. چون گزارش می زنن

به نظرم کسایی که گزارش میزنن خیلی بدن چون ازادی بیان و نمیذارن و اکثرا غیر منصفانه گزارش میزنن. 

فقط درد ودلش خوبه برای تنها نبودن سرگرمی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله راست میگید ولی همونم خوبه 

باید یه چیزی عین quora می ساختن که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد همه جور بحث توش هست

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL

اره والا طرف میاد یه درد ودل میکنه از شوهرش بعضیا میان هزارتا دری وری میگن به شوهر طرف یکی میاد میگه طلاق میان میگن اره فقط طلاق بگیر یکی میاد از خواهرشوهر میگه اینا صدتا حرف به خواهرشوهر طرف میزنن

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
بله راست میگید ولی همونم خوبه  باید یه چیزی عین quora می ساختن که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هم ...

مثلا اون کاربر اولو نگاه نظز داده. غیر منصفانه با قضاوت وتمسخر. 

مجموع تمام چیزایی که گفتم مصداق بی فرهنگی. 

بله راست میگید ولی همونم خوبه  باید یه چیزی عین quora می ساختن که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هم ...

تو ایران عمرا همچین چیزی ساخته بشه 

همینجوری حرف پشت نی نی سایت زیاد بود چقدر سعی کردن سایت شونو حفظ کنن 

اما لااقل با این موافقم که بعضی کاربرا از روی بی رحمی و عدم انتقاد پذیری گزارش میزنن واست

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊