2777
2789
عنوان

بارداری بیتجربگی

153 بازدید | 21 پست

من هفته ششم بارداریمه سوزش معده دارم چیکار کنم که بهتر بشه

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل عزیزم غذای تند شور داغ نخور بعد غذا اب نخور دراز نکش  کم بخور خیلی سرد یخچالی نخور 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

منم اینطور بودم ،یکی تا منو دید گفت دختر بارداری که اینقدر زود سوزش معده داری که ظاهرا همون داره میشه .😊

من شربت معده میخورم گاهی که شدید باشه ،لاکسی ژل.

خداجونم کمکم کن این روزا برام زود بگذره. آمین 🌹
منم اینطور بودم ،یکی تا منو دید گفت دختر بارداری که اینقدر زود سوزش معده داری که ظاهرا همون داره میش ...

اخی من دختر خیلی دوست دارم

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
اسی چند وقت بعد موعدت فهمیدی بارداری؟

تازه فهمیدم شنبه ازمایش دادم مثبت شد

آخ منم اينجوريم، ٢،٣ روزه خداروشكر قطع شده تهوعم.سينم داره داغون ميشه از درد.من صبح ك بيدار ميشم بيسكوئيت خشك و ترد يدونه ميخورم  بعدشم چاي زنجبيل ميخورم.هم درد معدم كم ميشه هم حالت تهوعم،

غذاهای اسیدی نخور .زیر سرت دو تا بالش بزار. صبح نون خشک یا سوخاری یا چوب شور بخور. دم کرده زنجبیل یا به به تهوعت کمک میکنه همینطور ویتامین ب۶ اگه خیلی شدیده دیمیترون باید بخوری. غذا رو تو وعده های کوچیک بخور ولی تعداد وعده ها رو زیاد کن. بعضی میوه ها مثل پرتقال معده رو اذیت میکنه. غذاهای ابکی باعث میشه ترش کنی

ببخشید می پرسم حاملگی سخته

نه وحشتناکه 😂😂😂ولی کیف می ده وقتی اولین بار صدا قلبشو می شنوی دلت می خواد برا دیدنش کوه جابه جا کنی وقتی اولین بار تو سونو دست وپای کوچولوشو ببینی جونت براش می ره وقتی اولین بار تکون خوردنشو حس می کنی به خودت قول می دی عمرتو برا خوش بختیش بذاری  عشق می دونی چیه 😍😍😍هر چی درباره عشق می دونی بع مادر شدن به نظرت خنده دار بودن عشق یعنی بغل کردن نی نی که باعث بد ترین دردها برای مادر شده 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن