2777
2789
آخه به چه قیمتی!!! 😔😔😔

به قیمت اینکه کرونا تموم شه

طبق گفتشون تا 70 درصد نگیرن،کرونا ادامه داره😏 

اللنم اگه همه بریزن بیرون زود تموم میشه ولی تخت ندارن برای همین میگن تو قرنطینه بمونین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این وضعیت و مردم بیخیال خب معلومه ۷۰ درصد میگیرن،به زنه میگه چرا میری مسافرت میگه میرم خونه مامان ...

من از اینکه واژه "باید" رو بکار بردن متحیرم...

بگن بااین اوضاع ۷۰درصدمیگیرن نه اینکه بگن ۷۰درصد باید بگیرن اما کم کم چون امکاناتشونداریم

آخه به چه قیمتی!!! 😔😔😔

سلام

سال نوتون مبارک

دوست عزیز. بزرگوار. چرا اول سال نو به چیزهای خوب فکر نمیکنید؟

صزفا جهت اطلاع شما و دوستان

درستش اینه:

تا اخر سال بین ۳۰ تا نهایاااا ۷۰ درصد ابتلا به این ویروس پیش بینی شده (ی نظریه هست) 

پس قطعی نیست!

حالا

از این تعداد افراد ۸۰ درصد اصلا تب و تنگی نفس ندارند!! اصلا اصلا!

حالا ازین ۲۰ درصد مجدد ۱۳ درصد قطعی خوب میشن.

از ۷ درصد ، ۲ درصد قطعی فوت میکنند(متاسفانه قالب افراد با بیماری زمینه ای و سن بالا)

موفق باشید.

به چیز های خوب فکر کنید.

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
به قیمت اینکه کرونا تموم شه طبق گفتشون تا 70 درصد نگیرن،کرونا ادامه داره😏  اللنم اگه همه بری ...

۷۰درصد از حدود ۸۰میلیون جمعیت ایران خیلیه به خدا..

پس اینهمه درخانه بمانید و توصیه های بهداشتی واسه چیه!!🤔

۷۰درصد از حدود ۸۰میلیون جمعیت ایران خیلیه به خدا.. پس اینهمه درخانه بمانید و توصیه های بهداشتی واسه ...

میشه 56 میلیون😐😐

چی بگم والا بالاخره باید بجوری نشون بدن که مراقبن...بیمارستاناشونم پره تخت ندارن الان😑

عضو کمیته کشوری مبارزه با بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تلاش محققان کشور برای تولید سرم درمان بیماری ناشی از ویروس کرونا خبر داد و گفت: ۴۰ درصد مردم به این ویروس مبتلا و اغلب با علائم خفیف بهبود پیدا می‌کنند.

مینو محرز روز شنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: اکنون در مرحله اپیدمی و همه گیری بیماری ناشی از ویروس کرونا یا بیماری کووید ۱۹ در کشور هستیم و این جزو ذات اپیدمی است که حداقل ۴۰ درصد جامعه دچار این ویروس می‌شود تا بعد بیماری فروکش کند.

وی ادامه داد: هنوز به مرحله اوج بیماری نرسیده ایم و همچنان شاهد ابتلای روزافزون به این ویروس هستیم. پیش بینی است که طی دو تا سه هفته آینده همچنان روند صعودی این بیماری را شاهد باشیم و بعد از آن روند نزولی بیماری شروع می‌شود.

منبع فرارو تاريخ ١٧ اسفند
یکی خواسته ماله بکشه رو بیکفایتی رییساش  وگرنه همه میدونن مبتلای بیشتر =مرگ بیشتر

حالا خوبه ما کشور اولی نبودیم که درگیر شده،چرا از تجربشون استفاده نکردن برای پخش نشدنش!!!

میشه 56 میلیون😐😐 چی بگم والا بالاخره باید بجوری نشون بدن که مراقبن...بیمارستاناشونم پره تخت ندارن ...

جدیدا اصلا پذیرش بیمارستانی ندارن و میفرستن قرنطینه خانگی،مگر شرایط بسیار حاد 

سلام سال نوتون مبارک دوست عزیز. بزرگوار. چرا اول سال نو به چیزهای خوب فکر نمیکنید؟ صزفا جهت اطلاع ...

ممنون

تا امروز در این باره با کسی حرف نزدم حتی تو تاپیکهایی بااین عنوان نمی رفتم چون با روحیات خودم آشنا هستم..

چیزیکه منومجبوربه زدن این تاپیک کرد،بکاربردن واژه باید بود!!!

باید ۷۰درصدبگیرن!!!!

این باید، مایوس کننده بود برام اما با توضیح جامعتون دلم آروم شد..

ممنون 🙏🙏🙏