2777
2789
عنوان

بنظرتون سقط کردم یا خارج رحمه ؟

236 بازدید | 10 پست

یک ماه پیش بتا من از 110 اومد به 67 و خونریزی داشتم..فکر کردم سقط شده

بعد دو هفته با درد خفیف زیر شکم بتا دادم شده بود 350 بعد چهار روز 500 و بعد من زعفرون و پشت پرده خوردم دو روز پیش شد 250

خونریزی ندارم فقط لکه بینی..

دیشب معدم نفخ کرد یکهو دل درد شدم و بعد یکرب درد شدید زیر شکم می فهمیدم عضلات رحمم منقبض شده بود و تیر میکشید بعد اندازه یه عدس لخته اومد و کم کم بهتر شد اما تا صبح از انقباض گرفته بود شکمم و از خواب می‌پریدم به یک سمت ک میخوابم همون شونم تیر می کشه بنظرتون فرآیند سقط بود یا خارج رحمی 

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بعد دوروز رفت بالا چرا زعفرون خوردی خب می رفتی سونو 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

وقتی بعد دوروز رفت بالا چرا زعفرون خوردی خب می رفتی سونو 

دکترم میگفت تا ب هزار نرسه سونو نشون نمیده منم می ترسیدم خارج رحمی باشه لوله بترکه خوردم م بیفته

شونه درد میکنه ممکنه خارج رحمی باشه  حالا چرا  اینجور کردی با خودت  دکتر میرفتی&nbs ...

نه دردم کم شده فقط عضلات شکمم از انقباض شدید دیشب گرفته

دکترم میگفت تا ب هزار نرسه سونو نشون نمیده منم می ترسیدم خارج رحمی باشه لوله بترکه خوردم م بیفته

واژینال نشون میده .. اگه تونستی سریع ک سونو بده

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

اره اگه خارج رحم باشه خطر ناکه  مراقب باش حتما برو دکتر 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اره اگه خارج رحم باشه خطر ناکه  مراقب باش حتما برو دکتر

میگن احتمالا فرآیند سقط بوده برای دفع بقایا

اگ دوباره درد بگیرم میرم