2777
2789

سلام دوستان عزیز سال نو مبارک.کسی از محصولات دکتر بیز مثل هات چاکلت حاوی گانودرما یا شامپو و یا صابونش...برای درمان ریزش مو و یا نازایی استفاده کرده .....تو رو خدا جواب بدید مهمه

من سبوسشو استفاده کردم برا مو خوب بود برا یبوست مامان بزرگمم خوب بود سبوسش

نمی‌فهمم چرا میگید مولانا شاعر بزرگیه😐بعدها که کتابشو باز کردم فمیدم بیشتر شعراشو از محسن چاووشی کش رفته ☹️🤣 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شامپو یا صابونش چی یا سبوس برای ریزش مو

من شامپو جسینگ کافئین، هسته انگور و ضد شوره  را استفاده کردم موهامو به شدت نازک کرد و تغییری تو کم شدن ریزش نداشتن. شما چی استفاده کردی؟

من شامپو جسینگ کافئین، هسته انگور و ضد شوره  را استفاده کردم موهامو به شدت نازک کرد و تغییری تو ...

شامپو نه تنها برای بیز بلکه کلا هیچ شامپویی به تنهایی توانایی برطرف کردن مشکل ریزش مو رو نداره اگه خواستی مشکل ریزش موت برطرف بشه با این شماره تماس بگیر09303780224

به نظرتون استفاده کنم

گگانودرما مشکلات هورمونی رو برطرف میکنه که باعث میشه بدنت به حالت نرمال دربیاد واس ریزش مو تکی گانودرما استفاده کردن فایده نداره باید یه پک درست استفاده کنی برای برطرف کردن مشکل داخلی بدنت که بخواد ریزش موت رو اوکی کنه سبوس کافیه ولی کنارش ی سری محصولای دیگ هم باید استفاده کنی در کل نظر شخصیم اینه که گانودرما برای ریزش مو خوب نیس