2777
2789
عنوان

مامانایی که دوقلو دارن بیان لطفا

310 بازدید | 16 پست

سلام.سال نوتون مبارک باشه مهربونا.

تیر قراره که عشقای مامانشون 🙈🤩 به دنیا بیان. ولی هم خانواده ی من و هم خانواده ی همسرم دائم دارن از الان انرژی منفی میدن که خیلی دو قلو سخته  از پسشون بر نمیای و....   واقعا نمیدونم درجه ی سختیش چقدره ولی من اصلا ناراحت نیستم که قراره مامان دوتا فرشته بشم.ولی دائم استرس اینو دارم که به هر دوشون به یه اندازه رسیدگی نکنم یعنی میترسم که انرژیم عادلانه بینشون تقسیم نشه.حالا میخوام که یکم از تجربیاتتون بنویسید و بخصوص بعد از زایمان چون سختترین قسمتش به نظرم از بعد به دنیا اومدنشونه تا یک الی دو سالگی. واقعا انقدر که میگن سخته؟؟؟؟ 

عزیزم شیره ب شیره سخت تره . اونا باهم بزرگ میشن و راحته فقط سختیش توی تقسیم محبته ک بتونی ب هر دو ب ی اندازه محبت کنی

انشالله سلامت مبان بغلت گلمم

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از لطفت مهربون.🌹❤

😍فدات

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
شما شیره به شیره دارید یا دو قلو؟ 😍

من دوتا از اقوام نزدیک دوقلو خواهر برادر خودم شیره ب شیره . شیره شیره ها اصن بزرگ نمیشن این کارای اونو میکنه اون کارای اینو 

عزیزم کامل بستگی به بچه هات داره ، بعضی بچه ها سختن ، بعضیا نه . ان شاءالله که نی نی های شما از اون بچه های آروم و خوابالو باشن . تا یه مدتی احتمالا کمکی بخوای ولی بعدش عادت میکنی و قلقشون دستت میاد

بعد از تولدشون درس و کار رو چیکار میکنی؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
 خدا حفظشون کنه😍😍🤩

سلامت باشی گلم

عزیزم کامل بستگی به بچه هات داره ، بعضی بچه ها سختن ، بعضیا نه . ان شاءالله که نی نی های شما از اون ...

پس با این اوصاف بشینم فقط دعا کنم که خدا دو تا کوالای خوش خواب نصیبم کنه.درمورد کار و درسم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم.قرار نبود اینجوری بشه‌(یعنی اصن ما فکرشم نمیکردیم که دوقلو باشن). همسرم موافق کار بعد از به دنیا اومدن بچه ها نیس. درسمم دوترم دیگه تموم میشه ولی میخواستم ادامه تحصیل بدم که انگار قسمت نیس فعلا.🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

پس با این اوصاف بشینم فقط دعا کنم که خدا دو تا کوالای خوش خواب نصیبم کنه.درمورد کار و درسم واقعا نمی ...

کوالای خوش خواب رو خوب گفتی ، واقعا شانس بیاری اینجوری باشن .

برای درست هم می تونی یک یا دو ترم مرخصی بگیری تا بچه ها از آب و گل در بیان . شانسی که آوردی اینه که دوقلو هستن یعنی اگه دو تا بچه می خواستی لازم نیست چند سال دیگه دوباره همه این مراحل رو از اول بری . بعدم بچه هات اصلا تنها نیستن و از اول همبازی دارن ، خیلی خوبه.

درباره کار هم حداقل تا سه سالگی بچه ها که بخوان برن مهد ، حق با شوهرته ، من تو اطرافیان میبینم ، خانومای شاغلی که بچه کوچیک دارن ،واقعا ظلم میشه به خودشون و بچه ها. هم فشار زیادی به خودشون میاد هم بچه ها

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
والا من یه دانشجوی شاغلم.🤦🏻‍♀️  منظورتون اینه که تایم زیادی لازم دارن؟

تایم زیاد نه مثل بچه شیطون و کم خوابه دردسرش کلا دوتا بچه اروم باشن دردسری ندارن

ولی یه بچه گاهی اندازه دوسه تا بچه اذیت میکنه

راحتیشم اینه هردو هم زمان بزرگ میشن و دردسرشون توی ی رنجه و بچهایی ی سال تفاوت سنی دارن خیلی سخت تره فکر کنین برا اون شیر باید بدین ب این باید حرف یاد بدین غذا رو شرو کنین بهش بدین درکل دقلو خیلی خوبه خودمم دوقلو بودم ی قلم داداشم بوده خودمم خیلی دوست دارم دوقلو داشته باشم 

والا من یه دانشجوی شاغلم.🤦🏻‍♀️  منظورتون اینه که تایم زیادی لازم دارن؟

تایم زیاد نه مثل بچه شیطون و کم خوابه دردسرش کلا دوتا بچه اروم باشن دردسری ندارن

ولی یه بچه گاهی اندازه دوسه تا بچه اذیت میکنه

راحتیشم اینه هردو هم زمان بزرگ میشن و دردسرشون توی ی رنجه و بچهایی ی سال تفاوت سنی دارن خیلی سخت تره فکر کنین برا اون شیر باید بدین ب این باید حرف یاد بدین غذا رو شرو کنین بهش بدین درکل دقلو خیلی خوبه خودمم دوقلو بودم ی قلم داداشم بوده خودمم خیلی دوست دارم دوقلو داشته باشم 

درستم کنارشون خواب رفتن بخون و توقع معدل الفی نداشته باشی ولی میتونی بخونی