2777
2789
عنوان

مثکه کرونا تموم شده!!

290 بازدید | 18 پست

همه که یا خونه مادرشوهرشون یا خونه پدر مادرشون

یه عده زیادی از دلاوران هم که رفتن سفر

هم وطن منتظر امار مرگ و میر بیشتر باش که شما باعثش هستی

اینها حق الناس هست

هم به پزشک ها و پرستارها مدیونید

هم اونایی که اقتصادشون لطمه خورده

هم اموال ما که با رعایت نکردنتون باعث میشین زمان خونه نشینی ما بیشتر بشه

منتظر بالا رفتن خیلی بیشتر امار مرگ و میر باش هموطن!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق ما بیچاره هایی که یک ماهه خونه نشستیم رو هم پایمال میکنن . خدا ازشون نگذره که آنقدر بی فکر و بی ...

والا

چند هفته س پدر مادرم و ندیدم

پیاده پنج دقیقه راهه تا خونشون

حالا یه عده بار سفر میبندن ویروس و از این سر کشور به اون سر جا به جا میکنن

حالا رفتن به خونه ی پدر مادراشون مشکلی نیست ولی مسافرتو ازین شهر به اون شهر دیگه تو کتم نمیره

چرا مشکلی نیست عزیز دلم؟

عکس پست اول و دیدید؟

حقیقته

باور کنید حقیقته

اعصابم خورد میشه خونه ما روبه پارک و یه رودخونه قشنگه

مردم هی خانوادگی میان عکس میگیرن میرن😡اونوقت من تا دم در نرفتم چقدر بی وجدانن😭

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
حالا رفتن به خونه ی پدر مادراشون مشکلی نیست ولی مسافرتو ازین شهر به اون شهر دیگه تو کتم نمیره

کی گفته رفتن به خونه دیگران اشکالی نداره؟؟؟!

عقل نداری این حرفو میزنی؟؟! پس این همه میگن زنجیره انسانی را قطع کنید یعنی چی؟ یعنی با آدمهای غریبه زنجیره قطع بشه؟؟! فامیل اشکالی نداره؟!!!!

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
اعصابم خورد میشه خونه ما روبه پارک و یه رودخونه قشنگه مردم هی خانوادگی میان عکس میگیرن میرن😡اونوقت ...

خوش به حالت عوضش ویویه خونت قشنگه اینم میگذره اما ویویه خونت همیشگیه میخوای بیا خونه هامونو عوض کنیم😆

پریسان دختر سمنان
چرا مشکلی نیست عزیز دلم؟ عکس پست اول و دیدید؟ حقیقته باور کنید حقیقته

نمیدونم درجه هوش ایرانیها چرا انقدر اومده پایین؟!!! 

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

من که به عقل این مردم شک کردم  البته شک نکردم یه جورایی مطمئنم عقل ندارن و بچه از اینا با عقل تره 

فقط 40 درصد مردم خودشونو قرنطینه کردن  

حالم از اون 60 درصد به هم میخوره 

لایک نکن خواهر من لایکک نکن با تچکر