2777
2789
عنوان

دوستانی که A50 دارن میان؟؟

133 بازدید | 17 پست

دوستان کسی هست که به اندروید ۱۰ اپدیتش کرده باشه؟

اینقد کند شده گوشیم که اصلا حرفی برای گفتن ندارم

خیلی سرعت داشت قبل از اپدیت

میشه بیاین بگین از شمام همینجوریه؟

یه چایی بخوریم؟ ☕️🍰

منم ازوقتی به روز رسانی کردمش هنگ میکنه اینترنتش ضعیف شده خیلی ناراحتم😕😕😕البته من a7دارم

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ازوقتی به روز رسانی کردمش هنگ میکنه اینترنتش ضعیف شده خیلی ناراحتم😕😕😕البته من a7دارم

خیلیییی پشیمونم

یه نفر بهم گفت گوشیت مشکل نداره اپدیت نکن من گوش ندادم اپدیت کردم

الان عین چی پشیمونم

یه چایی بخوریم؟ ☕️🍰

نمیدونم یا من حساس شدم یا واقعا مشکلی هست ولی خیلی کنده😓

من تنها مشکلم با a50اینه که سنسور اثر انگشت یکم ضعیفه گاهی نمیگیره

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تو را زده اند اما بوی تو را نمی دهند...🍃
خیلیییی پشیمونم یه نفر بهم گفت گوشیت مشکل نداره اپدیت نکن من گوش ندادم اپدیت کردم الان عین چی پشیم ...

من گوشیم فوق‌العاده بود خیلی ازش راضی بودم چند بار به روز رسانی کردمش خیلی پیشرفتش عالی شده بود ولی این دفعه کهنه به روز رسانی کردمش هنگ میکنه اینترنتش ضعیف شده درحد لاکپشت خیلی ناراحتم کاش کرونا گم بشه تموم بشه برم یه گوشی دیگه بخرم☹

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
من تنها مشکلم با a50اینه که سنسور اثر انگشت یکم ضعیفه گاهی نمیگیره

تازه از من یهو تشخیص چهرش نمیگرفت بعدش درست شد

اثر انگشتشم یخورده مشکل داره

ولی من فکر کردم با اپدیت همشون درست میشن

بدتر خراب شد

یه چایی بخوریم؟ ☕️🍰

من گوشیم فوق‌العاده بود خیلی ازش راضی بودم چند بار به روز رسانی کردمش خیلی پیشرفتش عالی شده بود ولی ...

اخه از من خیلی حیفه من یه ماه نیس خریدمش

خیلی حرص خوردم🥺🥺

یه چایی بخوریم؟ ☕️🍰

تازه از من یهو تشخیص چهرش نمیگرفت بعدش درست شد اثر انگشتشم یخورده مشکل داره ولی من فکر کردم با اپد ...

ای جانم❤🙂

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تو را زده اند اما بوی تو را نمی دهند...🍃