2777
2789

عصبانی شد..

فردا تلفن میزنم چی بگم..چیکار کنم خوب..!!!

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بگو ماچون دوستتون داریم نمیایم میترسیم ناقل باشیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ماچون دوستتون داریم نمیایم میترسیم ناقل باشیم

میگه من سالمم..نترسین..گفتیم برا خودتون...میگه کسیکه مریص باشه از قیافه اش معلومه..ما ها سالمیم...

بدبختی اینا که برادرشوهرهام میرن..من شدم عروس بده

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

خب ماهم فردا شب خونه مادرشوهرم دعوتيم 

برادر شوهر و خواهرشوهرمم هستن 

هم من هم شوهرم هم مادر شوهرم هم برادر شوهرمم همه هم كادر درمانيم توي بيمارستان كار ميكنيم 

خب واقعا نميشه كه نريم و بريم هم رعايت ميكنيم

خب ماهم فردا شب خونه مادرشوهرم دعوتيم  برادر شوهر و خواهرشوهرمم هستن  هم من هم شوهرم هم ...

من خونه پدر خودمم سه هفته است نرفتم.چطور رعایت کنیم..بچه کوچیک که نمیفهمه....به همه میچسله مخصوصا که سه هفته است خونه بوده