2777
2789

یه خانمی یه هفته پیش کامنت گذاشته بود که من و شوهرم ۱۴ روزه ازخونه بیرون نرفتیم.فقط خوراکی های که تو خونه داشتیم این مدت استفاده کردیم.

بابای من چند روزه سرکار نمیره اما تقریبا هر روز برای خرید بازار میره.برادرامم بیرون میرن من زورم بهشون نمیرسه واقعا

من و شوهرم هم خیلی رعایت میکنیم اصلا بیرون نمیریم مگه خیلی ضروری 

ولی زورم به بابام و داداشم نمیرسه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و دخترام از انتخابات به بعد قرنطینه ایم 

فقط شوهرم سرکار می‌رفته 

مایحتاجمونم خریدیم که هر روز هر روز نریم بازار 

فقط تو این ماه 3 بار مجبور بودم بانک برم با ماسک و دستکش رفتم 

منو دخترام از ۲ اسفندماه حتی پامونو تا کفش کن راه پله هم نزاشتیم همسرمم فقط فقط اداره رفته سرراه خری ...

خوشبحالتون من اگه حرفیم بزنم بهم میگن تو خیلی وسواسی.البته گوشی و کلید و سوییچ رو الکل میزنن بعد اینکه برمیگردن.منم میوه و سبزی رو با مایع میشورم.

خوشبحالتون من اگه حرفیم بزنم بهم میگن تو خیلی وسواسی.البته گوشی و کلید و سوییچ رو الکل میزنن بعد این ...

منم اوایل زنداداشم زیاد مسخره می‌کرد میگفت حساسی و همه چی دست خداست و... 

منم گفتم خدا عقلم به آدم داده پس برو بیوفت تو چاه بعد بگو خدا خواسته بود 

منم اوایل زنداداشم زیاد مسخره می‌کرد میگفت حساسی و همه چی دست خداست و...  منم گفتم خدا عقلم به ...

منم میگم اما گوش نمیدن.همش بایه اسپری باید دنبالشون باشم وقتی برمیگردن دستگیره درها و کلید برقا رو پاک کنم.خیلیا جدی نگرفتن هنوز.من واقعا خسته م.خوشبحال خانواده هایی که همشون رعایت میکنن

من رعایت کردم‌ برای خرید بیرون میرم و یه روز درمیون میرم قدم میزنم اطراف خونه که خلوته با کسی در تماس نیستم . شوهرمم همینطور . 

ولی خب یه سری بی فرهنگ دارن بیماری رو پخش میکنن . ما هم مگه چند ماه میتونیم اینجوری ادامه بدیم بلاخره باید برگردیم سر کار و جامعه ی آلوده

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 
من رعایت کردم‌ برای خرید بیرون میرم و یه روز درمیون میرم قدم میزنم اطراف خونه که خلوته با کسی در تما ...

دقیقا..من همش این تو ذهنمه که باید تا کی تو خونه موند وقتی هنوز خیلیا رعایت نمیکنن.هنوز بازار خیلی شلوغه