2777
2789
عنوان

واسم دعا کنید

46 بازدید | 7 پست

بچه ها ی مشکلی دارم ن میتونم با کسی درمیون بزارم ن میشه چیزی بگم مشکلم ی شخصی هست واسم تو همین شب عزیز دعا کنید ک هر چ زودتر حل بشه چون واقعا هم نگرانم هم دیگ دارم داغون میشم😔

شاید روزی برسد شادی هایم سرازیر شود 

امام رضا  ضامن دعاهاتون هرچی خیره

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ‌

بارالها درود و رحمت فرست بر على بن موسى الرضا پسندیده پیشواى پارسا و منزه

وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ

و حجت تو بر هر که روى زمین است و هر که زیر خاک بسیار راستگو و شهید

صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ‌

درود و رحمتى فراوان و کامل و با برکت و متصل و پیوست و پیاپى و دنبال هم همچون بهترین رحمتى که بر یکى از اولیائت فرستادى

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دعا کردم. انشاالله حل بشه‌ شما هم میشه برای  رفع و برطرف شدن مشکله منو مادرمو خواهرم دعا ...

حتما دعا میکنم انشالله مشکلتون خیلی زودتر حل بشه 🌺

امام رضا  ضامن دعاهاتون هرچی خیره اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْت ...

لطف کردین 🌺🌺ممنونم

حتما دعا میکنم انشالله مشکلتون خیلی زودتر حل بشه 🌺

ممنونتونم⚘⚘⚘ما خیلی اذیت میشیم.

ایشالا خدا به حق امام موسی کاظم( ع) مشکل و غم وناراحتی و حرص و جوش از زندگی شما وعزیزانتون برطرف کنه و بذاره شرایط اونطور که میخواین پیش بره😓

ممنونتونم⚘⚘⚘ما خیلی اذیت میشیم. ایشالا خدا به حق امام موسی کاظم( ع) مشکل و غم وناراحتی و حرص و جوش ...

عزیزمی ممنونم ازت انشالله ♥️منم امیدوارم تو این سال جدید اتفاقات خوبی واستون رقم بخوره 💐