2777
2789

سلام دوستان گل ،الان ۱۵ روز ازم میگذره و تا ۳ روز پیش بی بی چک منفی بود وهیچ خبری از پری نیست آیا احتمال داره من باردار باشم لطفا اگه تجربه دارید بگید پریودیم منظم بوده 

بزار از موعدت  یک هفته بگذره بعد بی بی چک بزن الانم خواهشا نرو آزمایش که آزمایشگاه ها منبع ویروس شدن

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالش ۱درصده از صد درصد

من واسم چندبار پیش اومده ب بیخیالی بزن اگ داروخانه امپول پرژسترون ازاد میده بزن یا پریود میشی یاهم حامله باشی بچه تو سفت میکنه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بعدشم تو این شرایط برای بارداری صبر کن بخدا ماها همش تو استرس هستیم 

انشاءالله بعد از کرونا باردار میشی و با خیال آسوده طی میکنی این دوران رو

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
بعدشم تو این شرایط برای بارداری صبر کن بخدا ماها همش تو استرس هستیم  انشاءالله بعد از کرونا با ...

موافقم منم این ماه اقدام کردم ولی پریود شدم اولش ناراحت شدم ولی فکر کردم گفتم حتی نمیتونستم برم صدای قلبشو گوش بدم حتی ازمایشم نمیشد گرفت

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
یعنی چند روز ازت گذشته بود رفتی آمپول زدی پری شدی 

۱۵ روز گذشته بود ازمایشم بتام شد ۵ دکتر امپول واسم نوشت ۵ روز بعدشم پریود شدم

فک نکنم اگه  حامله باشی باید حداقل حاله بندازه من خیلی دوا دکتر کردم خیلی زیاد ماه اخر قرار بود ای یو ای کنم  که واگه نشد برم ای یو اف حتی مطب دکترم رفتم که برم ازمایشگاهو بگم برای کششت اماده باشن ولی برای شوهرم کار پیش اومد وهمون شب قبل ای یو ای بعد ازاینکه من امپول hcgروزدم رفت تا سه چهاروزهم کارش طول کشید نیومد تازه من فقط یه تخمک داشتم با نبود شوهرم احتمال باردارشدنم خیلی کم شد دلم خیلی شکست رفتم حرم امام رضا همون شب انقد گریه کردم زار زدم که خدا میدونه 

هفته قبل پریودم دوبار اسباب کشی خیلی خیلی  سنگین داشتم   ولی نمیدونم چرا یهو شیش روز قبل پریودم خواستم تست بزنم به کسی نگفتم حتی شوهرم ودیدم که یه حاله انداخت یه رو  درمیون زدم وهروز پرنگ تر میشد وروز موعدم رفتم ازمیش دادم که مثبت شد 

من پسرمو از امام رضا دارم 💕💕