2777
2789
عنوان

بچه مدرسه ای ها

237 بازدید | 32 پست

من که راهنماییم.. به نظرتون تا کی تعطیلیم؟

بعضیا میگن تا فروردین

بعضی ها میگن تا اردیبهشت 

بعضی ها میگن معلوم نیست

البته میدونم بستگی به مردم داره ولی خب ما بلا تکلیفیم که درس بخونیم یا نه🤣🤣🤣از اون ور معلما هم ریختن سرمون😪..ما هم تنبل شدیم اصلا پای درسا نمی ریم ..🤣

مادرای نی نی سایتی..بچه های شمام بهونه میگیرن؟

والا حق دارن یکم درکشون کنید..از یه طرف فشار روانی بیماری و تب کرونا تو کشورمون واقعا روی دانش آموزا تاثیر منفی میذاره..از یه طرف نگران یادگیری و امتحانات آخر سال هستیم..البته این موضوع برای ما پایه نهمی ها خیلی مهم و اساسی تره😑☹

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای هم سن منی که اره منم تنبل شدم ولی حس میکنم تو فروردین بتونیم بریم مدرسه من استرس انتخاب رشتمو دارم لامصب استرسش مث زایمانه

زندگیم تو یه کلمه خلاصه میشه {دنیم 
وای هم سن منی که اره منم تنبل شدم ولی حس میکنم تو فروردین بتونیم بریم مدرسه من استرس انتخاب رشتمو دا ...

😐😐😐تجربه زایمان داشتی!!!

واقعا کاش نی نی سایت یه فکری به حال شرط سنی بکنه😑

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
مگه الانم مقطع راهنمایی داریم؟ نهم که میشه اول دبیرستان ما.

اره تقریبا شما درست میگید

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

درستون را بخونید. مگه از طریق تلویزیون آموزش نمیدن؟از طریق فضای مجازی مگه با معلماتون در ارتباط نیستین؟سال تحصیلی را گفتن حذف نمیکنیم امتحانات خرداد گرفتار میشینا 

کاربر96 هستم.میشه این کاربر را یه صلوات مهمون کنید تا شفا پیدا کنه و برگرده پیش بچه هاش؟
کاش عضویت تو نی نی سایت شرط سنی داشت، 

.....کاش..باهاتون موافقم

درستون را بخونید. مگه از طریق تلویزیون آموزش نمیدن؟از طریق فضای مجازی مگه با معلماتون در ارتباط نیست ...

تلویزیون کلاسای مارو گزاشته 8 صبح کی حال داره ببینه با معلمامم در ارتباط نیستم

زندگیم تو یه کلمه خلاصه میشه {دنیم 
وای هم سن منی که اره منم تنبل شدم ولی حس میکنم تو فروردین بتونیم بریم مدرسه من استرس انتخاب رشتمو دا ...

اره لنتی😂😂😂