2777
2789
عنوان

بچه مدرسه ای ها

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 32 پست
تلویزیون کلاسای مارو گزاشته 8 صبح کی حال داره ببینه با معلمامم در ارتباط نیستم

بیدار شین.فکر کنین میخواین برید مدرسه .

یا میتونی از طریق تلوبیون یا سایت شبکه آموزش دانلود کنی هر ساعتی دوست داشتی ببینی

کاربر96 هستم.میشه این کاربر را یه صلوات مهمون کنید تا شفا پیدا کنه و برگرده پیش بچه هاش؟

بیخیال بابا یه چیزی میشه دیگه🤣🤣🤣

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیدار شین.فکر کنین میخواین برید مدرسه . یا میتونی از طریق تلوبیون یا سایت شبکه آموزش دانلود کنی هر ...

اونجوری مامانم ازیت میکنه میگه صبح پاشو ببین خیر سرمون تعطیلاته هاااا

زندگیم تو یه کلمه خلاصه میشه {دنیم 
حالا خوبه فكر كن يه بچه ١٠ ساله بياد عضو شه اون موقع  ما: 😵 اون: 🙂

دیگه بچه ها همه چیو میدونن😑😑

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
درستون را بخونید. مگه از طریق تلویزیون آموزش نمیدن؟از طریق فضای مجازی مگه با معلماتون در ارتباط نیست ...

خب دیگه دانش اموزای الان بیشتر درس روفقط تو مدرسه میبینن بیشتر خارج از مدرسه دیگه فکر نمیکنن بهش😁

از عوارض گشت و گذار توی گروه بزرگترها همین هست که همه چیز رو با درد زایمان مقایسه میکنید، همین فرمون جلو برین نرسیده به بیست سالگی یه خاله زنک اساسی میشید

کلاس نهم؟ امتحان نهایی دارید شما، مدرسه هروقت باز بشه دقیقا طبق بخشنامه یک ماه بعد امتحانات شروع میشه، درس بخونم یا نخونم؟ به خودت رحم کن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

راست میگین ...باید یه فکری راجب شرایط سنی کرد..الان یه تایپک میذارم نظرتون رو اونجا بهم بگید

از عوارض گشت و گذار توی گروه بزرگترها همین هست که همه چیز رو با درد زایمان مقایسه میکنید، همین فرمون ...

درست میگین

کاش عضویت تو نی نی سایت شرط سنی داشت، 

شرایط سنی هم داشته باشه طرف سنش را دروغ میگه😐مثل بعضی آقایون که عضو میشن تیکر بارداری میذارن بعد سر یه تاپیک سرکاری لو میرن گندش در میاد😑😑😑😑

کاربر96 هستم.میشه این کاربر را یه صلوات مهمون کنید تا شفا پیدا کنه و برگرده پیش بچه هاش؟
.....کاش..باهاتون موافقم

یعنی چی کاش؟ دختر خوب هر اتفاقی تو زندگی یه سن داره، باورنمیکنی چند سال دیگه حسرت این سن رو میخوری، یه زمانی موقع امتحانات به زور یه کتاب رو تموم میکردم همیشه شاگرد اول بودم الان واقعا چند بار کتاب رو میخونم ولی در اونقدر یاد نمیگیرم، الان وقت یادگرفتن مهارت هست، وقت هست حالا حالاها برای تجربه های مادرانه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

شرایط سنی هم داشته باشه طرف سنش را دروغ میگه😐مثل بعضی آقایون که عضو میشن تیکر بارداری میذارن بعد سر ...

اره دقیقا باید برای عضویت تو سایت ازثبت احوال استعلام گرفته بشه هویت هرکسی دقیقا مشخص بشه

یعنی چی کاش؟ دختر خوب هر اتفاقی تو زندگی یه سن داره، باورنمیکنی چند سال دیگه حسرت این سن رو میخوری، ...

درسته من بابت شرایط جامعه از شما شرمندم