2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2643 بازدید | 174 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گه نخور بابا کی گفته اول خانواده مرده؟بخاطر چی مستحق همچین توجهی میدونی خودتو؟خیلی مردا محبت بلدن یا ...

همچین گفته عزیزم من فک کردم زنه جوابشم دادم  

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
مردی ک دست روزنش بلندکنه ک مردنیس 

عزیزم این آقا داره زور میگه

اولا که به هیچ وجه باهاش نرو

دوجا تا معذرت نخواست خونه راهش ندید 

والا مردا تو نامزدی چند برابر ملایم تر از بعد عروسی هستن.اکر الان اینه بعد عروسی بدبخت میشی.این رابطه رو ادامه نده بع ضرر خودت هست

میتونی بری پزشک قانونی پرونده براش درست کنی جدا شی 

یا اینکه اگر هر کار کردی طلاقت نداد میتونی از حق حبس استفاده کنی فقط بپا رابطه در جدی نداشته باشی که بکارت از بین بره تا بتونی از حق حبس استفاده کنی.اینجوریه که زن باکره میتونه تا زمانی که شوهر مهریشو نداد باهاش رابطه نداشته باشه.و اگر قسط بندی سد و چندین سال طول کشید هم بار شوهر باید صبر کنه تا این قسط ها تموم شه و مهریه رو بده.تو این مدت نفقه هم بهت تعلق میگیره که اگر نفقه نداد میتونی شکایت کنی و از همین راه طلاق بگیری 

عزیزم.من درکت میکنم.ب نظر من ی بار سال تحویل خونه مادر و اینا خودت باش ی سال با خانواده شوهرت.یکی در میون.خب جفتتون حق دارین.منم با شوهرم همینجوریم.فقط امسال چون صبح زوده حوصله ندارم جایی برم.شوهرمم کار داره نمیرسه

عکس العملش بعد ازینکه چایی رو ریختی بهش چی بود؟    

گفت پاشوچایی بیاربرام رفتم اوردم گفت حالارومن ریختی وایساتابخوری ازش گرفتم ریختم زمین نتونس دیگ بعدانداختمش ازخونمون بیرون