2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2643 بازدید | 174 پست

با دعوا عزیزم چیزی حل نمیشه رگ خواب شوهرتو پیدا کن خوب معمولا حق با شوهرته اول خانواده ی شوهره سال تحویل ویش خانواده ی شوهرت باش بعدش برو پیش خانواده ی خودت .همیشه سعی کن زندگیتو ن به خودت نه شوهرت زهر کنی .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اییییییول به جنمت 

خوشم اومد.مردی که دست رو زن بلند کنه رو باید همینجوری برخورد کرد باهاش 

حالت عادی درستش اینه که زن و شوهر و بچه باهم نو خونه خودشون باشن.حالا بین خانواده خودت و مادربزرگ همسر قطعا خانوادت اولویت دارن

ولی عزیزم الان حالت عادی نیست شرایط عادی نیست

لطفا خواهشا بیرون نرید

مردم خونه پدرومادرشونم نمیرن شما دعوا دارید اول کجا برید؟

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

خب توچطور میخوای پیش خانواده خودت باشی؟اونم همون حسو داره 

بهتره تو خونه خودتون باشید نه حرف شما نه حرف اون

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
منم همینومیگم خب من عقدکرده ام خونه بابامم دوس دارم سال تحویلم پیششون باشم

آهان عقدی کتکت زد؟؟ ی تجدید نظر کن تو انتخاب همسرت، بعدم خونتون باش روز عید برو دیدن اونا

عشق یعنی ؛ در میان غصه های زندگی یک نفر باشد که آرامت کند

منم بهش گفتم 

ولی دعوا نکردیم در حد حرف بود

گف تو در اختیار منی هرجا من باشم باید باشی

گفتم من دوسدارم پیش مامانم باشم اصن

والا سه ساله ازدواج کردیم هرسالش خونه مادرش میریم.

پارسالم دم عید عروسی بود شهرستانمون، 

بخاطر اینکه سال تحویل خونه باباش باشه اومد، یعنی چند ساعت قبل سال تحویل منو با اون خستگی اورد

با خستگی سفره هفت سین چیدم، 

بخاطر باباش اومد اخرشم کل خانوادش خونه ابجیش موندن سال تحویل

ماهم سال تحویلو دو نفری خونه بودیم.

به من باشه یه لحظه هم خونه اون مامان و خواهر خونه خراب کنش نمیرم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
دوساله عقدیم عین این دوسالوعیدموخراب کرده

عقدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😐من فکر کردم عروسی کردید.

پس شوهرت مقصره من بودم خون بپا میکردم 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸