2777
2789

سلام خانووووما الان تكليف ماها كه از خانواده هامون دوريم چي ميشه ادم نميتونه نره اخه من خيلي دلم واسشون تنگ شده خيلي همش به شوهرم حسوديم ميشه كه نزديك خانوادشه اما من دورم حالا با اينكه نزديكه دوروز بي خير باشه ازشون عذاب وجدان ميگيره ناراحت ميشه

نه نمیرم. دلم تنگه اما تو این شرایط نمیرم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام راهت دوره؟

بله

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

من نزدیکم ولی یه ماهه نرفتم ونمیرمم تا بعد از کرونا

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
همین تیکه کلام شماها (ادم نمیتونه نره که)داره گند میزنه به همه چی..اینهمه دارن خودشونو خفه میکنن بشی ...

يكم ارام تر😕من فقط دارم ميبينم كي ميره كي نميره منظورم از اينكه ادم نميتونه نره اينه كه دلش نمياد نره و دل تنگم وگرنه ماهم قصد نداريم بريم