2777
2789
عنوان

مگه میشه یه مادر😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 20 پست
سخت نگیرید مادرها عزیز هستند قدرشونو بدونید گل و گلدون بهونه اس به خدا میاد خودتو بچهاتو ببینه

سخت نمیگیرم...

وقتی برای بچهام مادری میکنم،همش میگم چی میشد یکی هم عین من نگرانم بود...

رفته بودیم قبلا مسافرت...

۵ تا داداش شوهرم صد بار بهمون زنگ زدن اما مادر من هیچی....😭

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
مادرم از اول شوهرمو دوست داشت عین پسرش خب بچهاشم دوست داره.. باورت میشه؟حتی اخرین باری ک بوسم کرد ر ...

خوب بعضيا خجالت ميكشن منم خجالت ميكشم روي مامان بابامو ببوسم اونام همينطور هميشه روز مادر وروز پدر شوهرم ميگه روي بابا مامانتو ببوس من قرمز ميشم ميرم جلو بعضيا ضعيف و خجالتي هستن تو بيان احساسات

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک صفحه اس میدم به مامانم قربون صدقش میرم کاش یک کلام جواب میداد اما مادرهای قدیمی نسبت به ما مست ...

مامانم ۴۳ سالشه

خیلی شاد و بشاش...

اما خب دست خودش نیست دیگه ...حسی رو من نداره

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
سخت نمیگیرم... وقتی برای بچهام مادری میکنم،همش میگم چی میشد یکی هم عین من نگرانم بود... رفته بودیم ...

تو زنگ بزن به خدا منم اینقدر زنگ میزنم که مامانم میگه وای روانیمون کردیا ،خودشم اصلا نمیزنه،تورو خدا ریزبین نباش تو خوب باش تو با محبت باش مطمعن باش توی راهت میاد

مامانم ۴۳ سالشه خیلی شاد و بشاش... اما خب دست خودش نیست دیگه ...حسی رو من نداره

تا حالا بروش آوردی ؟ چی جواب میدهپ

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم