2777
2789

ای خدا دلمون پوکید

کی تموم میشه این دوران😭

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای تاپیک های خرید عید و هفت سین رو امسال تاپیک های ناامید کننده و انرژی منفی کردنا گرفتن😔😔😔

الان ی فیلم دیدم از مردمی ک یهو میفتادن وسط خیابون

دلم گرف

حالم بده

خدا لعنت کنه باعث و بانیشو اه

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

خونه ما توی خیابون شلوغ و پرتردده از پنجره که نگاه میکنم هیچ خبری از رعایت نکات بهداشتی نیست مردم راحت دارن گل و سبزه و ماهی میخرن....ظاهرا.این زنجیره قطع نخواهد شد با این جهل مردمان ما......

من نشستم دارم گریه میکنم از دست شوهر احمق و نفهمم به زور منو برد شهرستان‌ خونه مادرش الانم هی میره بیرون خیلی استرس دارم😭😭😭😭

کاربر سال ۹۴ بودم کرونای لعنتی ترکوندم😪😪
من نشستم دارم گریه میکنم از دست شوهر احمق و نفهمم به زور منو برد شهرستان‌ خونه مادرش الانم هی میره ب ...

کدوم شهرستان؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .