2821
2789
عنوان

چرا یه عده آدم انقد شانس دارن؟؟؟

214 بازدید | 21 پست

مثلا تو فامیلمون یکی هست که تک عروسه و هر کار با پدر شوهر مادر شوهرش کرده برگشته هر فحشی به پدر شوهرش داده بعدم مادر شوهرشم جونشونم میده برای چرا من هر کاری هم میکنم اونجوری نمیشه؟

💫🧡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون زیادی با ادبی 

درد منم همینه دیگههه فحش ناموسی داده به پدر شوهرش 

من پدر شوهرمو شما خطاب میکنم تو نگفتم بهش 

درسته دوسم دارن و مهربونن باهام ولی اونا یه چیز دیگه آن 

یعنی پول همه چیشونو میدم از ست لباس ورزشی بگیر تا گوشت و پول قبض آب و اینااا اما من چی عیدی شوهرمم ازش گرفتن یه ماه پیش هنوزم که هنوزه قراره پس بدن

💫🧡

من یه مورد رو بگم .

پدر شوهرش نوکر عروس بود . هر جا عروسش میخواست بره در بست در خدمتش بود . و با ماشینش همه جا میبرد . همین چیزی که شما میگین  اون خانم هم داشت .

تا اینکه یه خانم دیگه گفت: زیاد حسرت این رو نخورین .

شوهرشو با یکی گرفتن . پدرشوهرش نذاشت عروس طلاق بگیره 

گفت اگه طلاق بگیره ابرومون میره . همه میفهمن .

چون تموم فک و فامیلا و دوست و اشناها میگن پسرم ،پسر خوب و باادب و باشخصیت و سربه زیره و چشم و دل پاکه . 

حالا اگه فامیلا بفهمن یه عمر سرمونو نمیتونیم بالا بیاریم .

البته شوهر این خانم وقتی پسرشو میگرفتن دیده بود . 

خانمه میگفت یه سالم از روش گذشته اما هیچکس هیچی نمیدونه هیچکس . وایه همین هیچی به عروس نمیگن 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

هم شانسه 

هم سلیته بازیشونه

به تک عروس بودن نیست ما سه تا عروس یکی از یکی بدتر اونوقت مامانم قربون صدقه شون میره بچه هاشونم همش بغل مامان بابام هستن

هرسه تاشون هم کلی بلا سر خونوادم آوردن عروس بزرگه مامتمو کتک زد یه بار

🥰🥰🥰😇
2825
2823
2791
2779
2792