2777
2789

با تجربه ها بیاید راهنمایی کنید منو لطفااا

مادر شور من زیاد اهل مهمونی دادن نیس

ینی الان ما شاید شش ماه باشه که شام و ناهار نرفتیم خونش 

سر زدنی هم ک میریم یه چای جلومون نمیزاره 

شوهرم خودش باید پاشه میوه بیاره 

اون همونجا ک نشسته از رو مبل تکون نمیخوره تا بریم و بیایم 

بعد من اون اوایل عقده زیاد کار میکردم میرفتم خونش 

حالا ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بقیش؟؟🙄

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

تا اینکه یه روز خونشون همه جمع بودن 

این قضیه مال شاید دو سال پیش 

بعد ناهار من ظرفا رو چیدم ماشین و یکم ظرف های بزرگ موند که دیگ گذاشتم اومدم و شوهر خاله شوهرم رفت شست 

سر این خواهر شوهرم یکم متلک گف ک زن جوون هست چرا مرد پیر کار کنه و اینا 

منم محل ندادم

و دیگ ازون ب بعد تغییر رویه دادم

نمیرید نمیرید..حالا هم که میخواید برید تو این وضع میرید؟

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  

یعنی واقعا فکر مهمونی رفتن هستید 

اصلا در جریان هستید وضعیت عادی نیس

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

مردم انگار نه انگار كرونا اومده روزي ٥٠٠نفر ميكشه

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏