2777
2789
عنوان

ماسک

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 38 پست
نفتالین چیه😂 منم خریدم ی بوی خاصی میداد

نفتالین یه جور قرصه که برای لباس و اینا استفاده میشه 

سمیه برای انسان گفتم شاید اونو قاطیش کرده باشن😂

خودت باش   مگه خودت چشه   والا   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااا پس باخیال راحت استفاده کنم ؟ مرسی ازت  از بوی خاصی که داشت ترسیدم واسه همین تاپیک زدم&nbs ...

نه نترس از داروخونه هم پرسیدی دیگه .مامان منم بوش اذیتش میکنه 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
کجایید مگه شما به راحنی تو داروخانه در دسترسه

کرمانم گیر نمیاد همجارو گشتم مایع ضدعفونی هم همینطور بعد چندوقت یجا داروخونه گیر آوردم ۵۰۰سی سی رو میداد ۱۰۰تومن نخریدم😐

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

کرمانم گیر نمیاد همجارو گشتم مایع ضدعفونی هم همینطور بعد چندوقت یجا داروخونه گیر آوردم ۵۰۰سی سی رو م ...

ای بابا 

چی بگم ناراحت کننده است واقعا 

سعی کن دستتو با آب داغ بشوری برای ماسک هم خودت درست کن کاچی به از هیچی

خودت باش   مگه خودت چشه   والا   
ای بابا  چی بگم ناراحت کننده است واقعا  سعی کن دستتو با آب داغ بشوری برای ماسک هم خودت د ...

خودمون اصلا بیرون نمیریم فقط شوهرم میره خوش شانسی دوتا ماسک n95 داشتم از قبل قابل شستشوعه همونارو استفاده میکنه برای خرید رفتن هربارم که میره داروخونه شیرخشک بخره برابچمون میپرسه ولی نیست...واسه ضدعفونی هم وایتکسو آب و سرکع سفید استفاده میکنم چاره ای نیست

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨