2777
2789
منم اخراش بودم تا اونجا ک فهمید حاملس.  منم تگ کنید هرجا ادامه گذاشت

تهش واقعا مسخره و تکراری بود

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بچه اش بخاطر خوردن قرص ضد افسردگی سقط میشه دختره میره خونه باباش اینا طلاق میگیره مرتضی با اون ...

همین😐خداکنه تیکه تیکه بشه مرتضی مردای مثل مرتضی. 

جنگلم میرفته با زنه بوده؟

#خٌـــ💚ــدایا_شٌــکـرِتـ🧚🏻‍♂️بابَتِ_قَشَنگتَرین_هِدیهِ‌ای_کِـ‌ بِهم‌ دادی🥰🤰🏼❣️
همین😐خداکنه تیکه تیکه بشه مرتضی مردای مثل مرتضی.  جنگلم میرفته با زنه بوده؟

اره 

تو نمیتونی کسی رو مجبور کنی درست رفتار کنه...اما میتونی کاری کنی که ارزو کنه ای کاش درست رفتار کرده بود...
عه عه عه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم

نه تو میمانی و نه اندوه...ونه هیچ یک از مردم این ابادی...به حباب لب یک رود قسم...وبه کوتاهی ان لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...ان چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...لحظه ها عریانند...به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز........لحظه هاتو قشنگ بساز
💕مرسی گلی

خواهش❤

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
اره 

نه تو جنگل با تلفن بوده

نه تو میمانی و نه اندوه...ونه هیچ یک از مردم این ابادی...به حباب لب یک رود قسم...وبه کوتاهی ان لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...ان چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...لحظه ها عریانند...به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز........لحظه هاتو قشنگ بساز
لطفا بگردید اوا پیدا کنید همگی... @آوا۷۳

چند دقیقه پیش تو یه تاپیک بود ولی الان نیس

چند دقیقه پیش تو یه تاپیک بود ولی الان نیس

اره تو تایپیک داستان بود 

تو نمیتونی کسی رو مجبور کنی درست رفتار کنه...اما میتونی کاری کنی که ارزو کنه ای کاش درست رفتار کرده بود...