2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان یه عده بدون کمترین همدلی و درکی میریزن سرت که ببخشید ببخشید خیلی غلط کردی دلت تنگ شده، چشمت کور دندت نرم بشین تو خونت

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

منم اگر کرونا نبود اینجا نبودم، میرفتم سفر مثل پارسال که از شمالی ترین نقطه تا جنوبی ترین نقطه رو تو دو هفته رفتیم. به کل فامیل سر زدیم 

دلم برا مامان بزرگ و بابا بزرگم که تک تنها تو شهر کوچیک زندگی میکنن بدون بچه ها و نوه ها میسوزه 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

واقعا سخته حق میدم بهت 

آفرین ک قرنطینه بودن رو رعایت کردی سخته اما تموم میشه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
الان یه عده بدون کمترین همدلی و درکی میریزن سرت که ببخشید ببخشید خیلی غلط کردی دلت تنگ شده، چشمت کور ...

نرفتم که وگرنه میخواستیم فردا حرکت کنیم ولی خیلی فکر کردم گفتم اصلا شاید کرونا داشته باشم خدایی نکرده اوناهم میگیرن پس نرم بهتره

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏
من تهران خانوادم بروجرد

وای خیلی سخته 

من درک میکنم 

چون خودمم دورم😖

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
واقعا سخته حق میدم بهت  آفرین ک قرنطینه بودن رو رعایت کردی سخته اما تموم میشه

بالاخره این روزهاهم تموم میشه ولی انشاالله به خوبی تموم بشه و خیلیییی زود که دیگه خسته شدیم

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏