2777
2789
عنوان

من با iui باردار شدم

3934 بازدید | 28 پست

سلام دوستان عزیز از اونجاییکه من خودم تمام مدت تو سایت نی نی هستم و پیگیر iuiگفتم تجربمو در میون بذارم

من برای بار سوم آی کردم و نتیجه مثبت شد. من تنبلی تخمدان داشتم با دو فولیکول ۱۹و۲۰ و همسرمم کم تحرکی اسپرم. هر سئوالی داشتید من هستم

مبارکهههه بسلامتی بغلش بگیری

یسوال فقط باخاط این دوتا مشکلی ک گفتن iui کردین؟؟مبشه توضیح بدین مراحلش چطوریه

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوالی ندارم مبارکه فقط😍

انشاالله همه منتظرا زودتر باردارشن و همچنین من

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
مبارکهههه بسلامتی بغلش بگیری یسوال فقط باخاط این دوتا مشکلی ک گفتن iui کردین؟؟مبشه توضیح بدین مراحل ...

مرسی عزیزم. بله بخاطر این مشگلات.بعد از انجام ازمایش و سونو واژینال و آز اسپرم از همسر بنا ب تشخیص پزشک میری برای آی.من ۱۰عدد قرص لترزول.۲تا امپول هاش ام جی و ۱ امپول هاش سی جی میزدم. بعد توی مرکز ناباروری از همسرم نمونه اسپرم گرفتن بعد از شستشو به واژن من تزریق کردن .که دو بار اول نگرفت. بار سوم جواب داد و مثبت شد

مرسی عزیزم. بله بخاطر این مشگلات.بعد از انجام ازمایش و سونو واژینال و آز اسپرم از همسر بنا ب تشخیص پ ...

ممنون ک جواب دادین

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
بله. فقط تحرکش کم بود خیلی. که با آی یو آی مشگل تحرک حل میشه

تحرک همسر من با دارو خوب شد اما مورفولوژیش تغییری نکرد

بعضی دکترا میگن‌ ای یو ای کن بعضیا میگن جواب نمیگیری اینجوری خیلی دو دلم

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
مرسی عزیزم. بله بخاطر این مشگلات.بعد از انجام ازمایش و سونو واژینال و آز اسپرم از همسر بنا ب تشخیص پ ...

مبارکه گدم ایشالا بسلامتی بغدش کنی منم دوبار انجام دادم که ری نتیجه بود البته من واسه تعیین جنسیت انجام دادم و مشکلی نداشتیم اما نشد

تقربا با همه چی ۶۰۰تومن

مبارکت باشه گلم

بجز اون مرحله بازم باید اقدام داشت بعد ای یو ای؟

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.