2777
2789
عنوان

من با iui باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3934 بازدید | 28 پست
مبارکت باشه گلم بجز اون مرحله بازم باید اقدام داشت بعد ای یو ای؟

بعد ۱۲ساعت میگن یک شب در میون نزدیکی داشته باشید. که من اینسری فقط ۳یا۴ بار نزدیکی کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای یو ای شدم نوزده روز پیش روی شانزدهم بی بی زدم ساعت ۵ صبح منفی شد البته قبلش آب خوردم نمی‌دونم ربط داره یا نه

دوازده روز از ای یو ای که گذشت به اندازه یک لک کوچیک قرمز روشن دیدم یک رگه خونی دیدم

خدایا شکرت همه چی درست میشه خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت 
کاش این دفعه صدام بشنوه اشکام ببینه  همش دل‌درد پریود دارم با شوهرم دعوای شدید کردم زیر دلم ب ...

عزیزم خودت رو اروم کن. استرس عامل اصلی پریودی هستش. ان شاالله جواب میگیری. من بی بی چک که زدم یه خط منفی پررنگ بود با یه خط کمرنگ. آز دادم مثبت شد. و الانم همون علائم پریودی رو دارم. حس میکنم پریود شدم ولی چیزی نیس. و هفدهم قرار شده ب امید خدا برم برا سونو قلب جنین

سلام عزیزم شما پیش دکتر بیتا زلالی باردار شدید؟من تنبلی تخمدان شدید دارم زیر نظر دکتر اصف و شیراز بودم دارو دادن ولی فایده نداشت خواستم بیام زیر نظر دکتر زلالی گفتم نظرتون رو بپرسم

من با روش IUI پیش دکتر طاهره فروغی‌فر باردار شدم—خدا خیرش بده—واقعا با حوصله و دقت راهنمایی‌م کرد و مراحلش هم خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم؛ دارو مصرف کردم، زمان تخمک‌گذاری مشخص شد و بعد نمونه اسپرم همسرم رو وارد رحمم کردن، بدون درد و سرپایی بود.