2777
2789
عنوان

میدونین واسه ابطال سحر سوره ی بقره رو چندروز بخونیم یا گوش بدیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2519 بازدید | 34 پست
واقعا نمیشه زمان دقیق گفت اینکه اینقدر وسواس به خرج میدین بخاطر همون طلسم هست پس به این چیزا فکر نکن ...

حتی از شروعش میترسیدم که گفتن بخاطر همون طلسمه البته خودمم وسواس فکری دارم متاسفانه.نه ازهم دوریم و یه شهردیگن.بنظرتون چیکار کنم دوطرفه باطل شه؟شما اطلاعی ندارین؟

مرسیی نمیدونستم تو مفاتیح هست.برم بخونمش.شاید اون دعای اهرشو دعانویسه کافر بوده از خودش اضافه کرده ا ...

فکر نکنم آخرش همچین دعایی باشه. به هر حال مفاتیح خیلی معتبره. حالا خودت بخون ببین چی میشه. نگا کن ببین چند روز باید بخونی، یه خانومی اینجا میگفت باید ۷ روز بخونی، اگه نشد ۱۴ روز، نشد ۲۱ و ..

خیلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم آخرش همچین دعایی باشه. به هر حال مفاتیح خیلی معتبره. حالا خودت بخون ببین چی میشه. نگا کن بب ...

اره اون خانمه اینو ازیه سایت دعانویس برداشته بود فک کنم اونارو اون نرده خودش اضافه کرده.درسته منم مفاتیحو قبول دارم مرسیی.فقط عنوان نمازش همون نماز حضرت زهراس؟

حتی از شروعش میترسیدم که گفتن بخاطر همون طلسمه البته خودمم وسواس فکری دارم متاسفانه.نه ازهم دوریم و ...

باهاش تماس بگیرید و بگید مثل شما خوندن سوره بقره رو شروع کنه یه چیزی هم نذر کنید که انشاله زودتر اثر کنه

«کاربر آقا هستم» 
باهاش تماس بگیرید و بگید مثل شما خوندن سوره بقره رو شروع کنه یه چیزی هم نذر کنید که انشاله زودتر اثر ...

نمیتونم متاسفانه😔چون دیگه باهم رابطه نداریم اصلا نمیشه تماس بگیرم.دیگه توکل بخدا میخونم ایشالا واسه اونم اثر کنه.مرسی حتمااا

نمیتونم متاسفانه😔چون دیگه باهم رابطه نداریم اصلا نمیشه تماس بگیرم.دیگه توکل بخدا میخونم ایشالا واسه ...

یه چیزی رو هم یادتون باشه اگر دیدین مشکل حل نمیشه شاید اصلا به صلاحتون نیسد با ایشون ازدواج کنید

«کاربر آقا هستم» 
آره تو خونه صداش هم بیاد اشکالی نداره جمعه ها همیشه روز خوبیه میخای از جمعه شروع کن

امروز یهو به دلم افتاد یه لحظه زدم پخش  شه همین که زدم یهو فضای اتاق سنگین شد انگار یه چیزی پشت سرم بود اما سریع رفت و همه چی خیلی سبک شد حس میکنم موکل بوده که فرار کرده اخه میگن از بقره خیلی میترسن نمیدونم باز شایدم توهم زدم.مرسی باشه از جمعه شروع میکنم ایشالا

امروز یهو به دلم افتاد یه لحظه زدم پخش  شه همین که زدم یهو فضای اتاق سنگین شد انگار یه چیزی پشت ...

آره عزیزم سوره بقره خیلی برای باطل سحر و جادو اومده من خیلی شنیدم ولی فعلا انجام ندادم میترسم میگم یروز اگه یادم بره نذارم یا خونه نباشم ...

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔
عزیزم من شنیدم باید دوماه تو خونه صداشو بذاری یا بخونی دوماه نباید اصلا روزی یادت بره حتما باید دوم ...

سلام عزیزم من امروز ۴۵ روز گوش دادم چنان دعوای شدیدی تو خونه داشتیم که سابقه نداشته نمیدونم چند روز باید گوش بدم اصلا حالم خوب نیست 😭