2777
2789

شنیدم واسه باطل السحر بقره خیلی خوبه خب گناهم نیست و پیش دعانویسم نرفتیم و یه راه قرانیه خوبه بنظرم.فقط بعضیا میگن ۴۰روز بعضیا۴۵.موندم کدوم درسته کسی میدونه راهنمایی کنه

و اینکه میگن دعاسنگین باشه باید چنددوره بخونی خب اونوقت چقد فاصله بندازم بینشون؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سعی کنید تو یه نوبت بخونید بین دو تا سه ساعت طول میکشه اگه نمیتونید به چند قسمت تقسیمش کنید اینکه چقدر طول میکشه واقعا معلوم نیست شاید خیلی زودتر از ۴۰ روز یا چند ماه طول بکشه مهم استمرارش هست

«کاربر آقا هستم» 
من ۴۰ روز شنیدم. ولی خیلی طولانیه آخه. نماز باطل السحر حضرت فاطمه  رو خوندی عزیزم؟

تند خوانیشو دانلود کردم یک ساعت و ده دیقه ست همش.مرسیی عزیزم فقط میشه بگی ازکی؟مثلا ازکسی که خودش امتحان کرده؟نه راستش و میترسمم بخونم اخه یکی یه چیزایی میگفت ترسیدم بعدم میگن بعدش باید دعاکنی ساحر و موکلاش بمیرن خب این گناهه من حاظر نیستم کسی که برام سحرکرده بمیره ترجیح میدم واگذارش کنم بخدا

عزیزم من شنیدم باید دوماه تو خونه صداشو بذاری یا بخونی دوماه نباید اصلا روزی یادت بره حتما باید دوم ...

مرسیی عزیزم فقط میشه لطفا بگی از کی شنیدی؟مثلا کسی که تجربشو داشته؟و اینکه سحر من دوطرفه ست و سردی و جدایهه من بخونم یا گدش بدم واسه طرفمم باطل میشه؟شوهرم نیستا قبلا دوست بودیم

تند خوانیشو دانلود کردم یک ساعت و ده دیقه ست همش.مرسیی عزیزم فقط میشه بگی ازکی؟مثلا ازکسی که خودش ام ...

برای اینکه تاثیر بذاره باید با تمرکز و دقت تو کلمات آیات بخونید عجله نکنید

«کاربر آقا هستم» 
سلام سعی کنید تو یه نوبت بخونید بین دو تا سه ساعت طول میکشه اگه نمیتونید به چند قسمت تقسیمش کنید این ...

سلام مرسیی خیلیی ممنونم.کاش میشد کامل بفهمم واقعا چندروز لازمه میترسم روزاش باعث شه بدتر شه اون جنه قوی شه... بنظرتون اگه من بخونم واسه طرفمم باطل میشه؟اخه دعامون دو طدفه ست جدایی ایناس اما خب کنارهم نیستیم

تند خوانیشو دانلود کردم یک ساعت و ده دیقه ست همش.مرسیی عزیزم فقط میشه بگی ازکی؟مثلا ازکسی که خودش ام ...

عزیزم این نماز رو تو مفاتیح نوشته. خودم دیدم. یکی دو نفرم اینجا گفتن نتیجه دیدن. 

خیلی 
سلام مرسیی خیلیی ممنونم.کاش میشد کامل بفهمم واقعا چتدردز لازمه میترسم روزاش باعث شه بدتر شه اون جنه ...

واقعا نمیشه زمان دقیق گفت اینکه اینقدر وسواس به خرج میدین بخاطر همون طلسم هست پس به این چیزا فکر نکنید

الان با اون آقا در تماس نیستید؟

«کاربر آقا هستم» 
مرسیی عزیزم فقط میشه لطفا بگی از کی شنیدی؟مثلا کسی که تجربشو داشته؟و اینکه سحر من دوطرفه ست و سردی و ...

من انجام ندادم ولی خیلی شنیدم حتما باید دوماه باشه تو این دوماه بایدهرروز یا بخونید یا گوش بدید و‌...

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔
برای اینکه تاثیر بذاره باید با تمرکز و دقت تو کلمات آیات بخونید عجله نکنید

باشه پس با تمرکز میخونم❤فقط من دعام دوطرفه ست سردی و جداییه اگه من بخونم واسه طرفمم باطل میشه بااینکه کنارم نیست؟همون یه بار بخونم به نیت هردومون کافیه

عزیزم این نماز رو تو مفاتیح نوشته. خودم دیدم. یکی دو نفرم اینجا گفتن نتیجه دیدن.  

مرسیی نمیدونستم تو مفاتیح هست.برم بخونمش.شاید اون دعای اخرشو دعانویسه کافر بوده از خودش اضافه کرده اگه اونارو نداشته باشه حتما میخونم.بنظرت واسه طرفمم جدا بخونم؟