2777
2789
عنوان

کیا مثل من خونه تکونیشون هنوز تموم نشده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 59 پست
یه چیز بگم  من قبلا ها کار کردن رو وظیفه ی زن نمیدونستم  خیلی خودمو زده بودم به شلختگی&n ...

خخخخ مثل من بودی 

منم اوایل ازدواجم اصلاتمیزنبودم ازوقتی بچه دارشدم انگارانگیزه زندگی پیداکردم بخاطربچم و روحیه خودم تمیزکاری میکنم 

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹ماهه ک چهار دست و ماست چرا منتظری بخوابه؟ اونو بزار بین وسایل و اسباب بازی هاش برو سراغ شام.  ...

اخه بنده خدا گرسنه اش بود گفتم شیر بدم بخوابه 

دلم خیلی پره 

چون وسط کارهام یه نفر که همیشه اذیتم میکنه نمیذاره به زندگیم برسم یه قابلمه داده دست بچش گفته ببر بده ارزو ناهار درست کنه من

حالا من ناهار پختم دادم خوردن از ساعت دو تا شش نشستن 

من چند بار بچمو خوابوندم اما تو سر و صدا نمیتونست نه شیر بخوره نه بخوابه 

هی به خودم قول میدم دیگه غیبت نکنم اما مگه میذاره همش پا گذاشته رو دمم 

بخدا خسته شدم 

به همسرمم میگم از این ساختمون بریم گوش نمیده

ناهارو پختم چون مریض بود

اما بعد ناهار سرحال شد میگفت که قرص خوردم سرحال شدم یکم بچمو نگه داشت من به کارام رسیدم

الهی قربون خودتون و نی نی هاتون بشم 

خدایی خیلی ماه هستید 

خیلی دوستتون دارم

داشتم سر همین مهمون پرو حرص میخوردم گفتم تاپیک بزنم انگیزه بگیرم برم سراغ بقیه کارام

من حموم مونده ول کردم خستم پسر کوچیکم نمیذاره 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
چه خواهر شوهر خوبی😑 جدی گفتی؟ اختلاف ندارید باهم؟

منم یکی از خواهرشوهرام خیلی ماهه

گفت بخاطر دخترت میام کمکت الکی گفتم کارام تموم شده 

خدایی خیلی نااازه نه اینکه چون کمکم میکنه 

همین که میدونه بچه کوچیک دارم و کار کردن باهاش سخته و درک میکنه منو عاااشق خودش میکنه

خخخخ مثل من بودی  منم اوایل ازدواجم اصلاتمیزنبودم ازوقتی بچه دارشدم انگارانگیزه زندگی پیداکردم ...

آره خداییش منم الان که بچه دارم خونم مرتب تره نمی دونم چرا قبلا اینقدر ریخت و پاش میشد 

واقعا بچه آدمو مسولیت پذیر میکنه