2777
2789
عنوان

کیا مثل من خونه تکونیشون هنوز تموم نشده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 59 پست
بچه ها میگم شما فردا سبزی ملو با ماهی درست میکنید

ن پس فردا بعد سال تحویل

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با یه بچه ۶ماهه دسته تنهام حتی شوهرمم کمکم نیست...آشپزخونه یخوردش مونده و سرویسا

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

۹ماهه ک چهار دست و ماست چرا منتظری بخوابه؟ اونو بزار بین وسایل و اسباب بازی هاش برو سراغ شام. 

من ک اون زمان بغل می کردم بچه م وقتایی ک بهانه می گرفت تا بتونم آشپزی کنم..

و امسال بخاطر کرونا نه خرید کردم نه تمیز کاری

۳بار تعلیقی ام،از من بترس

ماهم هنوز تموم نشده😫

حیاط و سرویس بهداشتی و حموم و اتاق مونده😫😫

تازه فرشمونم ندادیم بشورن بخاطر کرونا

پرده هام هنوز نصب نکردیم🤦🏼‍♀️

لبته ۱ روزه خونه تکونی شروع کردیمااااا

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

یه چیز بگم 

من قبلا ها کار کردن رو وظیفه ی زن نمیدونستم 

خیلی خودمو زده بودم به شلختگی 

خدایی سنم کم بود انقدر دعوا میکردیم سر تمیزی خونه که حد مداشت همسرم همش میگفت وظیفه ی تو هست خونرو جمع کنی منم میگفتم مگه کلفتم دور از جون همه 

قبلنا همسرم خیلی کمک میکرد خونرو عین دسته گل دوتایی تمیز میکردیم فرداش من دااااااغون میکردم

اما الان دیگه کمک نمیکنه اگه خودم جمع نکنم ابروم میره

اصلا الان میبینم وقتی همه جا تمیزه چقدر خویه